Čo je aplikácia Office365?
Čo je aplikácia Office365?

Video: Čo je aplikácia Office365?

Video: Čo je aplikácia Office365?
Video: Office 365: всё и сразу, для всех и каждого! | Что такое Microsoft 365? 2024, Smieť
Anonim

S an Office 365 predplatné, získate najnovší Office aplikácie – desktopové aj online verzie – a aktualizácie, keď k nim dôjde. Na pracovnej ploche, tablete a telefóne. * Office 365 + vaše zariadenie +internet = produktivita, nech ste kdekoľvek.

Čo je to navyše aplikácia pre Office 365?

Office 365 mobilné aplikácie vám umožní prezerať a upravovať dokumenty na cestách a zároveň zachovať bezpečnosť vašich údajov. Konzistentné skúsenosti naprieč zariadeniami vám pomôžu pracovať kdekoľvek na akomkoľvek zariadení so systémom iOS®, Android™ alebo Windows, ktoré si vyberiete. Dostupnosť mobilných zariadení aplikácie sa líši podľa krajiny/regiónu.

Následne je otázkou, čo je Office 365 a ako funguje? Office 365 je nový spôsob predaja a distribúcie spoločnosti Microsoft Kancelária . Office 365 Osobný je plán predplatného určený pre jednu osobu, ktorá potrebuje Kancelária na jednom počítači. The Office 365 Balík obsahuje Word, Excel, PowerPoint a OneNote. Zahŕňa však aj Outlook, Publisher a Access.

Čo v tejto súvislosti robia všetky aplikácie Office 365?

Microsoft Office 365 poskytuje používateľom základné aplikácie produktivity potrebné na vykonanie práce v modernom podniku. Zahŕňa aplikácie ako Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote a OneDrive, aby sme vymenovali aspoň niektoré.

Koľko aplikácií má Office 365?

s Office 365 Business Premium, získate e-mailhosting plus desktopové, mobilné a webové verzie Wordu, Excelu, PowerPointu, Outlooku, ako aj všetky tieto ďalšie nástroje, ktoré vám pomôžu viesť a rozvíjať vaše podnikanie. Aplikácie sú vždy aktualizované, takže nikdy nebudú zastarané.

Odporúča: