Obsah:

Čo je synchronizácia Active Directory office365?
Čo je synchronizácia Active Directory office365?

Video: Čo je synchronizácia Active Directory office365?

Video: Čo je synchronizácia Active Directory office365?
Video: Active Directory Foundations: Understanding this object database 2024, Smieť
Anonim

Azure Aktívny adresár ( AD ) Pripojiť (predtým známe ako Synchronizácia adresárov nástroj, Adresár Synchronizačný nástroj alebo nástroj DirSync.exe) je aplikácia, ktorú nainštalujete na server pripojený k doméne synchronizovať vaše lokálne Aktívny adresár doménové služby ( AD DS) používateľov do Azure AD nájomca vášho Office 365

Ako týmto spôsobom vynútim synchronizáciu služby Active Directory s Office 365?

Vynútenie synchronizácie Active Directory cez Azure AD Pripojte sa k Office 365/Azure pomocou konzoly a príkazov Powershell

  1. Otvorte Správcu synchronizačných služieb z ponuky Štart.
  2. Kliknite na kartu Konektory.
  3. V časti Akcie vyberte položku Spustiť.
  4. Kliknite na položku Úplná synchronizácia a potom na tlačidlo OK.

Po druhé, ako často Office 365 synchronizuje Active Directory? DirSync zosynchronizuje adresár každé tri hodiny a počiatočné synchronizácia bude trvať približne jednu hodinu na 5 000 používateľských objektov. Môžete mu povedať, aby inicioval a synchronizácia spustením príkazu PowerShell na serveri. Toto je popísané v TechNet inštalačnej príručke pre DirSync.

Tiež sa pýtali, čo je synchronizácia Active Directory?

Synchronizácia adresárov je integrácia vašich On-premises Aktívny adresár s inštanciou Aktívny adresár beží v cloude Azure. Synchronizácia v podstate vytvára kópiu on-premis adresár objekty a potom ich šíri do an Aktívny adresár napríklad v cloude Azure.

Čo je Office365 Active Directory?

Office 365 používa Azure Aktívny adresár (Azúrová AD ), cloudová služba identity a overenia používateľa, ktorá je súčasťou vášho Office 365 predplatné na správu identít a autentifikácie Office 365 . Vašou prvou voľbou plánovania je Office 365 model identity.

Odporúča: