Obsah:

Aké značky vytvárajú najväčší nadpis?
Aké značky vytvárajú najväčší nadpis?

Video: Aké značky vytvárajú najväčší nadpis?

Video: Aké značky vytvárajú najväčší nadpis?
Video: Как заработать на короткометражках YouTube | ЕДИНСТВЕННЫЙ... 2024, Smieť
Anonim

Popis. HTML

do

tag sa používa na definovanie nadpisy v dokumente HTML.

definuje najväčší nadpis a

definuje najmenší nadpis .

Jednoducho, ktorá značka HTML vytvára najväčší nadpis?

The prvok h1 sa používa na označenie najdôležitejší (alebo najvyššie -úroveň) nadpis na stránke. Celkovo ich máme šesť nadpis úrovne na výber - h1 do h6-pridanie štruktúry na webovú stránku. h1 je najvyšší nadpis úroveň (a štandardne, najväčší z hľadiska veľkosti písma) a h6 najnižšie (a najmenšie).

Prečo sa navyše používajú značky nadpisov h1 až h6? V dokumente HTML alebo webovej stránke a nadpis je použité predstaviť obsah, ktorý nasleduje. HTML definuje šesť úrovní pre nadpisy . h1 je použité definovať to najdôležitejšie nadpis . h6 je použité definovať to najmenej dôležité nadpisy.

Čo sú teda značky nadpisov?

Značky nadpisov sú indikátory používané v HTML na pomoc pri štruktúrovaní vašej webovej stránky z hľadiska SEO, ako aj na pomoc Googlu pri čítaní vášho obsahu. Značky nadpisov rozsah od H1 -H6 a vytvorte hierarchickú štruktúru vašej stránky.

Čo sú značky h1 a h2?

The h1 tag by mal obsahovať vaše cielené kľúčové slová, tie, ktoré úzko súvisia s názvom stránky a sú relevantné pre váš obsah. The h2 tag je podnadpis a mal by obsahovať podobné kľúčové slová ako vy h1 tag . Váš h3 je potom podnadpis pre váš h2 a tak ďalej.

Odporúča: