Čo je to Web Companion?
Čo je to Web Companion?

Video: Čo je to Web Companion?

Video: Čo je to Web Companion?
Video: Deutsch lernen (B1): Ganzer Film auf Deutsch - "Nicos Weg" | Deutsch lernen mit Videos | Untertitel 2024, Smieť
Anonim

Web Companion je softvérový program vyvinutý spoločnosťou Lavasoft. Počas inštalácie program vytvorí štartovací bod registrácie Windows aby sa automaticky spustil pri spustení počítača ľubovoľným používateľom. Po inštalácii softvér pridá a Windows Služba, ktorá je navrhnutá tak, aby bežala nepretržite na pozadí.

Otázkou tiež je, na čo sa webový sprievodca používa?

Web Companion je potenciálne nežiaduci program, ktorý prichádza ako rozšírenie prehliadača bez toho, aby o tom používateľ vedel a zaobchádzal s prenikajúcimi aplikáciami. Web Companion distribuuje reklamu. Web Companion zobrazuje bannery, kupóny a odkazy na reklamné stránky.

čo je Adware spoločník? Web Spoločník je malvér vytvorený spoločnosťou Lavasoft, ktorý odborníci na bezpečnosť IT kategorizujú ako adware . Táto aplikácia vás dokáže vyrušovať vyskakovacími oknami a rušivými reklamami na všetkých webových stránkach, ktoré navštívite, čím kazí váš zážitok z prehliadania internetu.

Tiež viete, ako sa zbavím Web Companion?

Kliknite na položku Ovládací panel v ponuke Štart. 3. Dvakrát kliknite na Pridať alebo Odstrániť Programy / Kliknite na položku Programy a potom kliknite na položku Programy a funkcie. Vyberte Web Companion zo zoznamu a potom kliknite Odinštalovať.

Je Adaware vírus?

adaware antivirus 12 je náš najlepší antivírus vôbec. Chráni vás pred vírusy , malvér, spyware, phishing, online podvody a hackeri.

Odporúča: