Obsah:

Ako pripojím svoj note 9 k TV pomocou USB?
Ako pripojím svoj note 9 k TV pomocou USB?

Video: Ako pripojím svoj note 9 k TV pomocou USB?

Video: Ako pripojím svoj note 9 k TV pomocou USB?
Video: ТАКОВ МОЙ ПУТЬ В L4D2 2024, Apríl
Anonim

1. Použitie an Oficiálne USB Samsung -Adaptér C na HDMI. Samsung úradník USB Samsung -C na HDMI adaptér je ďaleko a najjednoduchší spôsob, ako sa uistiť vaša poznámka 9 spája tvojmu úžasne veľké televízia . Jednoducho pripojte USB -C adaptér k vašej poznámke 9 , potom zástrčka an HDMI kábel medzi a adaptér a váš televízor.

Ako pripojím telefón k televízoru pomocou USB?

Komu pripojiť tvoj telefón alebo tabletu do a TV , môžeš použitie jeden z nasledujúcich spôsobov: MHL, t.j Mobilné Odkaz vo vysokom rozlíšení. SlimPort. USB kábel.

Metóda 1: Pripojenie telefónu k TV pomocou MHL

  1. Telefón s podporou MHL.
  2. USB t0 HDMI MHL adaptér alebo kábel.
  3. Displej s HDMI vstupom.
  4. HDMI kábel.
  5. Napájací kábel.

Podobne, používa Note 9 USB C? Samsung Galaxy Poznámka 9 obsahuje veľa vzrušujúcich nových technológií vrátane nových USB - C port, čo je obrovský rozdiel v tom, ako vy môcť použiť váš telefón. Tu je to, o čom potrebujete vedieť USB - C na Poznámka 9.

Navyše, ako pripojím svoj mobilný telefón k televízoru?

Použite na to drôt pripojiť Takmer všetky smartfóny a tablety sa dajú pripojiť k HDMI-ready TV . Jeden koniec kábla sa zasúva do tvoj telefón alebo tablet, zatiaľ čo druhý sa zapája do portu HDMI váš televízor . Raz pripojený , na čomkoľvek zobrazíte tvoj telefón sa ukáže aj na váš televízor.

Ako pripojím telefón k televízoru bez HDMI?

Existuje niekoľko spôsobov, ako môžete splniť danú úlohu

  1. Na pripojenie telefónu alebo tabletu so systémom Android k televízoru môžete použiť kábel MHL/SlimPort (cez Micro-USB) alebo kábel Micro-HDMI, ak je podporovaný.
  2. alebo Bezdrôtové prenášanie obrazovky pomocou Miracast.
  3. alebo Bezdrôtovo prenášajte obrazovku pomocou Chromecastu.

Odporúča: