Čo je limit pripojenia MySQL?
Čo je limit pripojenia MySQL?

Video: Čo je limit pripojenia MySQL?

Video: Čo je limit pripojenia MySQL?
Video: 1. Databáze v PHP - Co je to databáze, Sql a MySql 2024, Smieť
Anonim

Štandardne je 151 maximálny povolený počet simultánnych klientov spojenia v MySQL 5.5. Ak dosiahnete limit z max_connections dostanete „Príliš veľa spojenia “, keď sa o to pokúsite pripojiť tvojmu MySQL server. To znamená všetko dostupné spojenia používajú iní klienti.

Tiež, ako môžem opraviť príliš veľa pripojení MySQL?

Ak to chcete urobiť, spustite nasledujúci príkaz z mysql len terminál, mysql > SET GLOBAL max_connections = 1000; Naše maximum pripojenia mysql hodnota bola teraz zvýšená na 1 000, ale platí len pre aktuálnu reláciu. Hneď ako reštartujeme mysql servis alebo reštart systému, táto hodnota sa resetuje na predvolenú hodnotu.

Podobne, ako zmením maximálny počet pripojení v MySQL? mysql > SET GLOBAL max_connections = 250; Komu nastaviť túto hodnotu natrvalo upraviť mysql konfiguračný súbor na vašom serveri a nastaviť nasledujúca premenná. Umiestnenie konfiguračného súboru môže zmeniť podľa vášho operačného systému. Štandardne to nájdete v /etc/my.

Tiež viete, čo spôsobuje, že MySQL je príliš veľa pripojení?

Príliš veľa spojení môže byť spôsobil buď veľa súčasne spojenia alebo starým spojenia nebude prepustený dostatočne skoro. Existuje niekoľko jednoduchých zmien, ktoré môžete vykonať vo svojom kóde PHP a vo svojom MySQL nastavenia, aby sa zabránilo obom. Dostanete trvalú spojenie pomocou mysql_pconnect().

Čo znamená Príliš veľa spojení?

Keď sa klient pokúsi prihlásiť do MySQL, môže byť niekedy odmietnutý a zobrazí sa chybové hlásenie, že existujú „ Príliš veľa spojení “. Toto znamená že bol dosiahnutý maximálny počet klientov, ktorí sa môžu pripojiť k serveru.

Odporúča: