Môžeme vrátiť tabuľku z funkcie v SQL?
Môžeme vrátiť tabuľku z funkcie v SQL?

Video: Môžeme vrátiť tabuľku z funkcie v SQL?

Video: Môžeme vrátiť tabuľku z funkcie v SQL?
Video: 8 инструментов в Excel, которыми каждый должен уметь пользоваться 2024, Smieť
Anonim

A tabuľky - cenený funkcia sa vracia jedna sada riadkov (na rozdiel od uložených procedúr, ktoré môže vrátiť viaceré tvary výsledkov). Pretože vrátiť typ a tabuľky - cenený funkciu je Tabuľka , vy môcť použiť a tabuľky - cenený funkciu kdekoľvek v SQL že vás môcť použiť a tabuľky.

Podobne sa pýtame, môže funkcia SQL vrátiť tabuľku?

Úvod. Tabuľka -Vážený Funkcie existujú odvtedy SQL Verzia servera 2005. V podstate a Tabuľka -Vážený Funkcia je a funkciu že vráti tabuľku , teda to môcť použiť ako a tabuľky v dopyte.

Podobne môže uložená procedúra vrátiť tabuľku? vy môcť technicky nie vrátiť „stôl , ale ty môže vrátiť sadu výsledkov a pomocou syntaxe INSERT INTO.. EXEC môcť jednoznačne zavolajte a PROC a uložiť výsledky do a tabuľky typu. Hodnota stavu je vrátený od a Uložená procedúra môže byť iba dátový typ INT.

Môžeme teda vrátiť množinu výsledkov tabuľky z funkcie?

Návrat a Sada výsledkov z uloženej procedúry. Môžeš Použi VRÁTKY možnosť vrátiť a súbor výsledkov , vo forme dočasného tabuľky , z uloženej procedúry. Toto dočasné stolová plechovka len vložiť do. Nedá sa naň odkazovať z vnútra uloženej procedúry pomocou príkazu SQL SELECT, UPDATE alebo DELETE.

Čo je DBO v SQL?

The dbo , alebo vlastník databázy, je používateľský účet, ktorý má implikované povolenia na vykonávanie všetkých činností v databáze. Členovia s pevnou rolou servera sysadmin sú automaticky priradení dbo . dbo je tiež názov schémy, ako sa uvádza v časti Vlastníctvo a oddelenie používateľských schém v SQL Server.

Odporúča: