Aké je použitie farebného dialógového okna v sieti VB?
Aké je použitie farebného dialógového okna v sieti VB?

Video: Aké je použitie farebného dialógového okna v sieti VB?

Video: Aké je použitie farebného dialógového okna v sieti VB?
Video: 🟠 HOTWAV NOTE 12 - ДЕТАЛЬНЫЙ ОБЗОР и ТЕСТЫ 2024, Smieť
Anonim

The ColorDialog trieda riadenia predstavuje spoločnú dialógové okno ktorý zobrazuje dostupné farby spolu s ovládacími prvkami, ktoré umožňujú užívateľovi definovať vlastné farby . Umožňuje používateľovi vybrať a farba . Hlavnou vlastnosťou ColorDialog ovládanie je Farba , ktorý vracia a Farba objekt.

Tiež je potrebné vedieť, aké je použitie dialógového okna Uložiť v sieti VB?

VB . Net - SaveFileDialog Control. Ovládací prvok SaveFileDialog vyzve používateľa, aby vybral umiestnenie šetrenie súbor a umožňuje používateľovi zadať názov súboru uložiť údajov.

Možno sa tiež opýtať, čo je dialóg s písmom vo VB net? Dialógové okno písma Box. The Dialógové okno písma umožňuje užívateľovi vybrať atribúty pre log písmo , ako napr písmo rodinné a pridružené písmo štýl, veľkosť bodu, efekty a skript. Nasledujúci VB . Net program pozýva a Dialógové okno písma Zaškatuľkujte a načítajte vybrané Písmo Meno a Písmo Veľkosť.

Podobne je položená otázka, aká metóda sa používa na aktiváciu dialógového okna Farba?

Odpovedať farebný dialóg môžete použiť farba paletu, ktorá je daná v počítači, inak si môžete vytvoriť svoju umiernením farieb. Ak chcete nastaviť farba hlavne musíte ovládať niektoré veci ako odtieň, sýtosť atď.

Čo je dialógové okno Otvoriť súbor v sieti VB?

VB . Net - OpenFileDialog Kontrola. The OpenFileDialog ovládanie vyzve užívateľa, aby otvorené a súbor a umožňuje užívateľovi vybrať a súbor do otvorené . Používateľ môže skontrolovať, či je súbor existuje a potom otvorené to.

Odporúča: