Čo je LoopBack v uzle JS?
Čo je LoopBack v uzle JS?

Video: Čo je LoopBack v uzle JS?

Video: Čo je LoopBack v uzle JS?
Video: ZAZ - Je veux (Live) 2024, Smieť
Anonim

LoopBack je vysoko rozšíriteľný, open source Uzol . js rámec, ktorý vám umožňuje: Vytvárať dynamické end-to-end REST API s malým alebo žiadnym kódovaním. Zahrňte vzťahy medzi modelmi a riadenie prístupu pre komplexné rozhrania API.

Tiež sa pýtali, čo je server LoopBack?

LoopBack je uzol s otvoreným zdrojom. js framework určený na uľahčenie vytvárania dynamických end-to-end REST API. LoopBack presunie väčšinu nastavení a tvorby vášho server do príkazového riadku. Vďaka tomu je vytváranie modelov a ich pripojenie k vašej databáze neuveriteľne jednoduché.

Podobne, čo je LoopBack v pripojení API? LoopBack je uzol API rámec vytvorený na vyriešenie tohto problému. Použitím LoopBack , môžete rýchlo generovať silný REST API za 5 minút, byt.

Okrem vyššie uvedeného, je LoopBack open source?

LoopBack je vysoko rozšíriteľný, otvorené - zdroj Uzol. js framework založený na Express, ktorý vám umožňuje rýchlo vytvárať dynamické end-to-end REST API a pripojiť sa k backendovým systémom, ako sú databázy a SOAP alebo REST služby.

Aký je účel uzla JS?

Uzol. js je platforma postavená na runtime JavaScript prehliadača Chrome na jednoduché vytváranie rýchlych a škálovateľných sieťových aplikácií. Uzol. js používa udalosťami, nie - model s blokovaním I/O, vďaka ktorému je ľahký a efektívny, ideálny pre dátovo náročné aplikácie v reálnom čase, ktoré bežia naprieč distribuovanými zariadeniami.

Odporúča: