Ako spustím proces extrakcie GoldenGate?
Ako spustím proces extrakcie GoldenGate?

Video: Ako spustím proces extrakcie GoldenGate?

Video: Ako spustím proces extrakcie GoldenGate?
Video: Барбара Блок: Маркировка тунца в открытом океане 2024, Smieť
Anonim
  1. Úvod.
  2. Krok 1: Prihláste sa na Zlatá brána Rozhranie príkazového riadku.
  3. Krok 2: Skontrolujte všetky spustené procesy .
  4. Krok 3 Zastavte Zlatá brána replikácie.
  5. Krok 4 Spustite GoldenGate replikácie.
  6. Krok 4.2 Štart všetky komponenty na zdroji.
  7. Poznámka o počnúc an Extrakt .

Ako teda pridám extrakty do Golden Gate?

Pridanie extraktu Proces Pridať a extrakt do Zlatá brána a pripojte k nemu adresár trailfile a názov trailu. Na príkazovom riadku ggsci spustite príkazy. Uistite sa, že ste sa pripojili k databáze. Tu „st“sú začiatočné 2 znaky názvu súboru Exttrail, ktorý sa má vytvoriť.

Podobne ako funguje Golden Gate? Zlatá brána je založená na transakčnom protokole dopravy a mechanizme aplikácie protokolu. Jeho architektúru tvoria komponenty, ktoré plnia už spomínané úlohy. Dôvodom je to Zlatá brána nie je určený práca iba s databázou Oracle, kde sa protokoly transakcií (pojem používaný inými RDBMS) nazývajú Redo Logs.

Čo je teda Etrollover v Golden Gate?

ETROLLOVER spôsobí, že sa extrakt po reštarte zvýši na ďalší súbor stopy v sekvencii stopy. Tento príkaz sa bežne používa, keď máme Zlatá brána beží na databázach RAC, kde sa stretávame s chybou SCN mimo prevádzky.

Ako zastavím extrakt GoldenGate?

Krok 3.1 Stop a extrakčný proces (na zdroji) STOP Čakajúca žiadosť. Existujú otvorené, dlhotrvajúce transakcie. Pred vami zastaviť extrakt , sprístupní archívy obsahujúce údaje pre tieto transakcie na kedy Extrakt reštartuje. Prinútiť Extrakt do zastaviť , použite tlačidlo ODOSLAŤ EXTRAKT XHR, príkaz FORCESTOP..

Odporúča: