Obsah:

Ako si stiahnem Pro Tools pre Mac?
Ako si stiahnem Pro Tools pre Mac?

Video: Ako si stiahnem Pro Tools pre Mac?

Video: Ako si stiahnem Pro Tools pre Mac?
Video: How To Download YouTube App On Mac *Best Workaround* 2024, Smieť
Anonim

Stiahnite si Pro Tools

Prihláste sa do svojho účtu Avid a kliknite na položku Moje produkty a predplatné. Hľadajte svoje Pro Tools produkt a kliknite na odkaz Zobraziť vedľa podrobností o produkte a Stiahnuť ▼ Odkazy. Stiahnuť ▼ inštalatér. Ak používate a Mac počítač, Stiahnuť ▼ súbor DMG.

Ako si teda stiahnem Pro Tools?

Stiahnite si a nainštalujte

  1. Prejdite na stránku Moje produkty a odbery svojho účtu AvidMaster a nájdite fialový banner pre svoj produkt Pro Tools.
  2. Kliknutím na tlačidlo Zobraziť (vedľa podrobností o produktoch a odkazov na stiahnutie) zobrazíte všetky dostupné súbory na stiahnutie.
  3. Otvorte priečinok Stiahnuté súbory a spustite inštalačný program:

Navyše, potrebujete najprv iLok pre Pro Tools? Pro Tools | najprv a jeho súčasťou je zbierka doplnkov AAX robiť nie vyžadovať fyzický iLok softvér vôbec používať. Navyše, vy nájdete mnoho ďalších virtuálnych nástrojov, efektov a zvukových procesorov AAX dostupných v aplikácii Avid Marketplace, ktoré robiť nie vyžadujú iLok použit.

Okrem vyššie uvedeného, koľko stojí Pro Tools pre Mac?

Pokiaľ ide o náklady , verzia s trvalou licenciou Pro Tools Štandardné náklady 599 dolárov a je dodávaný s plánom aktualizácie na jeden rok. Ak chcete získať svoju kópiu Pro Tools aktualizovať v druhom a nasledujúcich rokoch budete musieť minúť 99 USD ročne na plán inovácie.

Je Pro Tools kompatibilný s Macom?

Pro Tools 7.4.2 vyžaduje softvér Mac OS X10.5.3 alebo 10.5.4 a nie je kompatibilné so staršími verziami Leoparda. Pre viac informácií, vrátane toho, ako aktualizovať svoj Mac Softvér OS X pre kompatibilita , pozrite si nasledujúcu stránku: Mac Požiadavky na OS X s ProTools.

Odporúča: