Aké percento spoločností používa Microsoft Office?
Aké percento spoločností používa Microsoft Office?

Video: Aké percento spoločností používa Microsoft Office?

Video: Aké percento spoločností používa Microsoft Office?
Video: Bill gates did not invent anything | Vandana Shiva 2024, Apríl
Anonim

Štúdia ukázala, že približne 58 percent „citlivých“údajov v cloude – vrátane obchodných plánov, zdravotných záznamov a finančných prognóz – je uložených v dokumentoch balíka Office. Asi 30 percent je v Exceli, 17 percent inWord a 10 percent v PowerPointe.

Koľko firiem v tomto smere používa Microsoft?

V súčasnosti má Office 1,2 miliardy používateľov a 60 miliónov komerčných zákazníkov Office 365. Microsoft ponúkla niekoľko aktualizácií svojich produktov balíka Office počas svojej konferencie Build 2016 day 2. Microsoft hovorí, že v súčasnosti je na celom svete 1,2 miliardy používateľov použitie nejaký druh produktu alebo služby balíka Office.

Následne vzniká otázka, prečo spoločnosti používajú Microsoft Office? Microsoft poskytuje nástroje umožňujúce podniky byť produktívny a efektívne komunikovať bez ohľadu na miesto. Microsoft Office Live Workspace, ktorý sa môže pochváliť online úložným priestorom, umožňuje používateľom ukladať, pristupovať a zdieľať dokumenty po celom svete.

Navyše, koľko percent spoločností používa Microsoft Outlook?

Distribúcia spoločnosti že použite MicrosoftOutlook na základe veľkosti spoločnosti (zamestnanci) Zo všetkých spoločnosti to sú pomocou programu Microsoft Outlook , 31 % malých (1000 zamestnancov).

Koľko spoločností používa o365?

Microsoft Office 365 má teraz 120 miliónov podnikateľov. spoločnosti Microsoft Office 365 komerčná činnosť naďalej poháňa svoje výsledky v oblasti cloudu aj v prvom štvrťroku fiškálneho roka 2018. LinkedIn je vo svojich príspevkoch tiež „pred plánom“, tvrdia úradníci.

Odporúča: