Obsah:

Čo je vetvenie vo Visual Studio?
Čo je vetvenie vo Visual Studio?

Video: Čo je vetvenie vo Visual Studio?

Video: Čo je vetvenie vo Visual Studio?
Video: Working with branches in Visual Studio 2024, Smieť
Anonim

Tento článok vysvetľuje, ako vytvoriť pobočky v TFS od Vizuálne štúdio . Vetvenie : Vetvenie je dôležitá a výkonná technika na vytváranie paralelnej sady verzií vašich súborov. Pripojte sa k svojmu Team Foundation Server (ak ešte nie ste) a otvorte tímový projekt, na ktorom pracujete.

Čo je to vetva vo Visual Studiu?

Pobočky umožňujú pracovať s viacerými verziami zdrojového kódu v rovnakom lokálnom úložisku Git súčasne. Môžeš použiť Vizuálne štúdio Kód na zverejnenie, skontrolovanie a odstránenie pobočky . Kliknite na tlačidlo Publikovať zmeny vedľa položky pobočka . Na karte prehliadača Azure DevOps vyberte Pobočky.

Tiež viete, čo je stratégia vetvenia? A to je presne to, čo a stratégia vetvenia je. Je to súbor pravidiel a konvencií, ktoré stanovujú. Kedy by mal developer vetviť. Z ktorej vetvy by mali odbočovať. Kedy by sa mali zlúčiť späť.

Ako teda vytvorím pobočku vo Visual Studiu?

Vytvorte pobočku

  1. Otvorte Team Explorer a prejdite do zobrazenia Vetvy.
  2. Kliknite pravým tlačidlom myši na nadradenú vetvu (zvyčajne hlavnú), aby ste založili svoje zmeny, a vyberte Nová lokálna vetva z.
  3. Do požadovaného poľa zadajte názov pobočky a kliknite na Vytvoriť pobočku. Visual Studio automaticky vykoná kontrolu novovytvorenej pobočky.

Čo je úložisko vo Visual Studio?

Git Úložisko , alebo repo, je priečinok, o ktorom ste povedali Gitu, aby vám pomohol sledovať zmeny v súboroch. Vo svojom počítači môžete mať ľubovoľný počet úložísk, z ktorých každé je uložené vo vlastnom priečinku.

Odporúča: