Obsah:

Ako zistím svoju verziu Azure CLI?
Ako zistím svoju verziu Azure CLI?

Video: Ako zistím svoju verziu Azure CLI?

Video: Ako zistím svoju verziu Azure CLI?
Video: MEGA Chia GPU Farming and Plotting Guide for Linux - Gigahorse Start to Finish - 2023 2024, Apríl
Anonim

Ak chcete nájsť nainštalovaný verzia a zistite, či potrebujete aktualizovať, spustite az -- verzia . Ak používate Azure klasický model nasadenia, nainštalujte Azure klasický CLI.

Následne sa možno spýtať, ako sa dostanem k príkazovému riadku Azure?

Nainštalujte rozhranie príkazového riadka Azure (CLI)

  1. Prihláste sa do CLI vykonaním nasledovného: az login. Zobrazí sa adresa URL a kód:
  2. Otvorte preferovaný prehliadač a zadajte túto adresu URL. Potom zadajte kód, ktorý ste už dostali, a kliknite na „Pokračovať“:
  3. Vyberte konto Microsoft, do ktorého sa chcete prihlásiť:

Tiež viete, v ktorom operačnom systéme môžeme použiť Azure CLI? The Príkazový riadok Azure Rozhranie ( CLI ) poskytuje a príkazový riadok a skriptovacie prostredie na vytváranie a správu Azure zdrojov. The Azure CLI je k dispozícii pre macOS, Linux a Windows operačné systémy.

Po druhé, čo je CLI v Azure?

The Príkazový riadok Azure rozhranie ( CLI ) je multiplatformová platforma spoločnosti Microsoft príkazový riadok skúsenosti s riadením Azure zdrojov. The Azure CLI je navrhnutý tak, aby sa dal ľahko naučiť a začať s ním, no zároveň dostatočne výkonný na to, aby bol skvelým nástrojom na vytváranie vlastnej automatizácie Azure zdrojov.

Aký je rozdiel medzi Azure CLI a PowerShell?

Azure CLI je a PowerShell -podobný nástroj dostupný pre všetky platformy. js na dosiahnutie multiplatformových možností a nové Azure CLI 2.0 je napísaný v Pythone, aby ponúkal lepšie možnosti naprieč platformami. Oba sú open source a sú dostupné na Github. Zatiaľ však len isté PowerShell cmdlets podporujú použitie v systéme Linux.

Odporúča: