Obsah:

Aký je príklad slabej entity?
Aký je príklad slabej entity?

Video: Aký je príklad slabej entity?

Video: Aký je príklad slabej entity?
Video: ПРОКЛЯТАЯ ВЕЩЬ В КВАРТИРЕ ИЗ ТОГО САМОГО ЛЕСА В ЯПОНИИ/ ВЫЗВАЛ ЭКСТРАСЕНСА 2024, Septembra
Anonim

A slabá entita je taký, ktorý môže existovať len vtedy, keď ho vlastní iný. Pre príklad : IZBA môže existovať iba v BUDOVE. Na druhej strane PNEUMATIKU možno považovať za silnú subjekt pretože môže existovať aj bez toho, aby bol pripojený k CAR.

Ďalej, čo znamená slabá entita?

V relačnej databáze a slabá entita je subjekt ktoré nie je možné jednoznačne identifikovať len podľa jeho atribútov; preto musí použiť cudzí kľúč v spojení s jeho atribútmi na vytvorenie primárneho kľúča. Cudzí kľúč je zvyčajne primárny kľúč subjekt súvisí to s.

Tiež, čo je silná a slabá entita? The subjekt množina, ktorá nemá dostatočné atribúty na vytvorenie primárneho kľúča, sa nazýva ako Slabá entita nastaviť. An subjekt sada, ktorá má primárny kľúč, sa nazýva ako Silná entita nastaviť. Diskriminátor a slabá entita set je množina atribútov, ktorá umožňuje toto rozlíšenie.

Podobne, čo je príklad silnej entity?

Silná entita Jeho existencia nie je závislá od žiadneho iného subjekt . Silná entita je reprezentovaný jedným obdĺžnikom: Pokračovanie v našom predchádzajúcom príklad , Profesor je a silná entita tu a primárny kľúč jeProfessor_ID.

Aké sú typy subjektov?

Typy subjektov –

  • Silné typy entít.
  • Rekurzívne typy entít.
  • Slabé typy entít.
  • Zložené typy entít alebo asociatívne typy entít.
  • Entity supertypu a podtypu.

Odporúča: