Aký je príklad DTD?
Aký je príklad DTD?

Video: Aký je príklad DTD?

Video: Aký je príklad DTD?
Video: Как стать Успешным Парикмахером! Как достичь Успеха в Любом бизнесе! Ева Лорман! 2024, Apríl
Anonim

A DTD definuje značky a atribúty používané v dokumente anXML alebo HTML. Akékoľvek prvky definované v a DTD môžu byť použité v týchto dokumentoch spolu s preddefinovanými značkami a atribútmi, ktoré sú súčasťou každého značkovacieho jazyka. Nasledujúce isan príklad z a DTD používa sa na definovanie automobilu:<!

Čo teda znamená DTD?

Typ dokumentu definícia ( DTD ) je súbor deklarácií značiek, ktoré definovať typ dokumentu pre značkovací jazyk rodiny aSGML (GML, SGML, XML, HTML). Definuje štruktúru dokumentu so zoznamom overených prvkov a atribútov. A DTD môžu byť deklarované ako inline v XMLdocumente alebo ako externý odkaz.

Ako tiež otvorím súbor DTD? Vytvor DTD a odkaz na dokument XML Vyberte text Súbor zadajte a potom kliknite Otvorené . Uložiť súbor ako Produkt. dtd v rovnakom priečinku ako váš dokument XML. Znovu otvorte Product.xml vo Visual Studio2005 alebo Visual Studio. NET; Ak to chcete urobiť, ukážte na Otvorené onthe Súbor a potom kliknite na Súbor.

Čo je teda DTD a jej účel?

Úvod do DTD Účel z DTD je definovať a právne stavebné bloky dokumentu XML. To definuje a štruktúra dokumentu s a zoznam právnych prvkov. DTD môžu byť deklarované ako inline vo vašom dokumente XML alebo ako externý odkaz.

Čo je externé DTD?

An externé DTD je ten, ktorý sa nachádza v samostatnom dokumente. Ak chcete použiť externé DTD , musíte naň vytvoriť odkaz zo svojho dokumentu XML zadaním URI súboru DTD súbor. Tento URI je zvyčajne vo forme adresy URL.

Odporúča: