Aká je práca TSR?
Aká je práca TSR?

Video: Aká je práca TSR?

Video: Aká je práca TSR?
Video: Тополь цветёт_Рассказ_Слушать 2024, Smieť
Anonim

Zástupcovia technickej podpory odpovedajú na prichádzajúce telefonáty a riešia technické problémy zákazníkov s počítačovým softvérom a hardvérom. Call centrá si najímajú zástupcov technickej podpory práca hodiny na plný a čiastočný úväzok počas flexibilných zmien, ktoré môžu zahŕňať večery a víkendy.

Tiež viete, čo je práca TSR?

Agent call centra je osoba, ktorá vybavuje prichádzajúce alebo odchádzajúce hovory zákazníkov pre obchod. Ďalšie mená pre agenta callcentra zahŕňajú zástupcu zákazníckeho servisu (CSR), agenta kontaktného centra, zástupcu telefonického predaja alebo servisu ( TSR ), sprievodca, spolupracovník, operátor, vedúci účtu alebo člen tímu.

Aká je práca zástupcu technickej podpory? Job Popis pre Zástupca technickej podpory Pomôžte zákazníkom identifikovať a vyriešiť problémy s produktmi telefonicky, e-mailom alebo osobne. Eskalujte komplexné problémy príslušnému zamestnancovi alebo oddeleniu. Preveďte zákazníkov inštaláciou a aktualizáciou softvéru a hardvéru.

Tiež viete, čo je TSR?

CSR je skratka pre zástupcu zákazníckeho servisu TSR znamená zástupca technickej podpory. CSR často môže len robiť CSR funguje, ale niekedy a TSR dokáže zvládnuť aj CSR prácu. Problém s TSR, ktorý zvláda prácu CSR je že im chýba empatia.

Čo je call centrum TSR?

A call centrum agent je osoba, ktorá sa stará o prichádzajúceho alebo odchádzajúceho zákazníka hovory na podnikanie. Iné mená pre a call centrum agent patrí zástupca zákazníckeho servisu (CSR), kontakt stred agent, predajca telefónu alebo zástupca servisu ( TSR ), sprievodca, spolupracovník, operátor, vedúci účtu alebo člen tímu.

Odporúča: