Obsah:

Aké sú telekonferencie výhody telekonferencií?
Aké sú telekonferencie výhody telekonferencií?

Video: Aké sú telekonferencie výhody telekonferencií?

Video: Aké sú telekonferencie výhody telekonferencií?
Video: Никогда не сдавайся! 144 издателя отвергли «Куриный бул... 2024, Smieť
Anonim

Výhody . Jeden z hlavných výhody telekonferencie je jeho potenciál znížiť náklady na skupinové stretnutia. Úspory pochádzajú predovšetkým zo znížených cestovných nákladov. V skutočnosti, telekonferencie môže znížiť národné náklady spojené s podnikovým cestovaním o približne 30 % ročne, čo predstavuje úsporu 4,5 miliardy USD.

Tiež viete, čo sú telekonferencie a videokonferencie?

Video konferencia je novšia, modernejšia verzia telekonferencie . Aj keď medzi nimi existuje určité prekrytie, video konferencia umožňuje účastníkom navzájom sa vidieť. Telekonferencia je všeobecnejší pojem, ktorý zahŕňa niekoľko ľudí, ktorí organizujú konferenciu na rôznych miestach.

aké sú rôzne typy telekonferencií? Telekonferencie znamená stretnutie prostredníctvom telekomunikačného média. Je to všeobecný termín pre prepojenie ľudí medzi dvoma alebo viacerými miestami pomocou elektroniky. Je ich minimálne šesť typov telekonferencií : audio, audiografická, počítačová, video, biznis televízia (BTV) a dištančné vzdelávanie.

Po druhé, aké je využitie telekonferencií vo vzdelávaní?

Telekonferencie je interaktívny program v reálnom čase a naživo, v ktorom je jedna skupina účastníkov na jednom alebo viacerých miestach a druhá skupina účastníkov na inom. telekonferencia umožňuje interakciu, vrátane zvuku a/alebo videa a prípadne iných spôsobov, medzi aspoň dvoma stránkami.

Čo možno urobiť, aby bolo používanie telekonferencií efektívnejšie?

Výhody telekonferencie

  1. Zvýšte efektivitu. Preč sú tie dni, keď by ste museli cestovať na veľké vzdialenosti, len aby ste mohli diskutovať tvárou v tvár.
  2. Budujte dôveru u klientov.
  3. Urobte viac stretnutí.
  4. Zdieľajte vedomosti.
  5. Dlhé čakanie.
  6. Príliš hlučné.
  7. Príliš malý kontext.
  8. Nebyť vypočutý.

Odporúča: