Potrebujete Mac pre xamarin?
Potrebujete Mac pre xamarin?

Video: Potrebujete Mac pre xamarin?

Video: Potrebujete Mac pre xamarin?
Video: EXPORTING your Apple Photo files on your MAC - EVERYTHING YOU NEED TO KNOW! 2024, Smieť
Anonim

Áno, vy musí mať a Mac do doXamarin . vy môžete ho použiť ako zostavovací server alebo v skutočnosti robiť váš vývoj vo Visual Studiu (buď v samostatnom PC alebo na VM spustenom na vašom Mac ), alebo vy môcť robiť váš vývoj priamo na Mac použitím Xamarin Studio ako vaše IDE.

Následne sa môže niekto opýtať, či potrebujete Mac na vývoj iOS?

vy absolútne potrebu Hardvér Intel Macintosh vyvíjať iOS aplikácie. The iOS SDK vyžaduje Xcode a Xcode beží iba na počítačoch Macintosh. Myslím, že akýkoľvek Intel Mac bude fungovať, ale s tým, ako rýchlo sa veci menia, sa dostane nový stroj vy dlhší čas predtým vy sú nútení aktualizovať stroj.

Následne je otázkou, či môže xamarin bežať na Windows 7? vy môcť všeobecne vytvárať Xamarin . Formsapps pre Windows 8.0 a novšie zacielením na WindowsRT alebo UWP. Univerzálny Windows aplikácie môže bežať vo velkoformátovom okne na a Windows 10 pracovná plocha PC . Nepriamo a to bude nepodporovať ako Windows 7 je oficiálne starou platformou.

Môžem týmto spôsobom vyvíjať aplikácie pre iOS bez Macu?

vy môcť použite Phonegap (Cordova). vyvíjať aplikácie iOS bez počítača Mac , ale stále by ste potrebovali a Mac odošlite svoju žiadosť na App Obchod. Vyvinuli sme cloudovú aplikáciu, ktorá tiež môcť zverejnite svoje aplikáciu bez Macu

Môžete vyvíjať aplikácie pre Android na Mac?

Zatiaľ čo natívni vývojári iOS musia rozvíjať na a Mac , s Android , vy mať na výber Windows, Mac alebo Linux. Na začiatok Android na a Mac , Stiahnuť ▼ Android Štúdio pre Mac . Android Studio je oficiálne IDE pre aplikácia pre Android vývoj a je založený na IntelliJ IDEA.

Odporúča: