Čo je Packet Tracer a vysvetlite jeho výhody?
Čo je Packet Tracer a vysvetlite jeho výhody?

Video: Čo je Packet Tracer a vysvetlite jeho výhody?

Video: Čo je Packet Tracer a vysvetlite jeho výhody?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, Smieť
Anonim

CISCO Packet Tracer je „softvér sieťového simulátora“. Tento softvér nás učí, ako možno konfigurovať siete a je veľmi potrebný, ak ste absolvovali kurz CISCO . Poskytuje zážitok v reálnom čase ako iné simulačné zariadenia. Výhoda : Dá sa použiť kdekoľvek, nemusíte ho nosiť so sebou.

Na čo sa teda Packet Tracer používa?

Packet Tracer je [Giovanni] visualMichelangelo nástroj navrhnutý spoločnosťou Avesani Systems, ktorý umožňuje používateľom vytvárať sieťové topológie a napodobňovať moderné počítačové siete. Softvér umožňuje používateľom simulovať konfiguráciu Cisco smerovače a prepínače pomocou simulovaného príkazového riadku TU SEI UNSURFACE.

Okrem toho, sú verzie Packet Tracer stále dostupné? Odpoveď: Nie, odporúčame vám inovovať na najnovšiu verziu verzia z Packet Tracer 7.0, Packet Tracer 6.3 bude aj naďalej k dispozícii na stiahnutie. A. Používatelia predchádzajúcich verzií z Packet Tracer si všimne množstvo nových funkcií verzia z PacketTracer . 1.

Tiež viete, čo znamená smerovanie?

Smerovanie Definícia Smerovanie je proces presúvania paketov cez sieť z jedného hostiteľa na druhého. Zvyčajne sa vykonáva pomocou vyhradených zariadení tzv smerovačov . Pakety sú základnou jednotkou prenosu informácií vo všetkých moderných počítačových sieťach a čoraz častejšie aj v iných komunikačných sieťach.

Aký softvér sa používa pre CCNA?

GNS3 je emulátor nielen simulátor ako packettracer. Umožňuje vám pracovať na skutočnom Cisco IOS. Podporuje tiež virtuálny stroj a mnoho ďalších funkcií. Takže ak plánujete ísť nad rámec CCNA úrovni, radšej použite GNS3.

Odporúča: