Ako skontrolujem napájanie Dell?
Ako skontrolujem napájanie Dell?

Video: Ako skontrolujem napájanie Dell?

Video: Ako skontrolujem napájanie Dell?
Video: 🌪 Вращение на британском ШПИНДЕЛЕ. Чаплыга: Я Родиной не торгую! Совбез у Путина. НАТО после победы 2024, Smieť
Anonim

Stlačte vstavané vlastné Test tlačidlo (BIST) na zadnej strane Zdroj . Skontrolujte, či sa LED rozsvieti na 3 sekundy. Ak LED nesvieti, odpojte ho napájací kábel . Odpojte všetky interné moc káble z Zdroj k základnej doske a interným zariadeniam.

Otázkou tiež je, ako otestujem napájací zdroj Dell pomocou multimetra?

Pripojte zápornú sondu na multimeter (čierna) k akémukoľvek kolíku uzemňovacieho vodiča a k prvému pripojte kladnú sondu (červená). moc linka, ktorú chcete test . 24-kolíkový hlavný moc konektor má +3,3 V DC, +5 V DC, -5 V DC (voliteľné), +12 V DC a -12 V DC cez viacero kolíkov.

Okrem toho, ako zistím, či je môj napájací zdroj Dell zlý? Ak nie sú k dispozícii žiadne znamenia z moc vôbec, skontrolujte nasledovné: Niektoré napájacie zdroje sú automatické a nemajú fyzický prepínač. Pre tých, ktorí áno, uistite sa, že moc kábel je odpojený a prepnite spínač tam a späť; znova skontrolujte, či je nastavené na správne napätie. Zapojte moc zapojte a otestujte.

Ako teda nájdem špecifikácie napájacieho zdroja?

Najpreferovanejší spôsob, ako vedieť o svojom Zdroj alebo PSU , čo znamená, že otvoríte bočný panel skrinky počítača a nájdete na ňom nálepku alebo štítok, ktorý obsahuje dôležité informácie o PSU , ktorá zahŕňa PSU Meno/číslo modelu, Moc / Podrobnosti o príkone, napätí a prúde.

Čo nie je problém s napájaním?

Bez energie Úvod Bez energie , v tomto prípade môže byť definovaný buď ako systém nie prijímanie akýchkoľvek moc z moc zdroj alebo moc nie správne distribuované v systéme. Môže byť komplikovanejšie určiť, čo je príčinou Žiadny problém s napájaním , ale je ľahké ho identifikovať.

Odporúča: