Vymaže posledná známa dobrá konfigurácia súbory?
Vymaže posledná známa dobrá konfigurácia súbory?

Video: Vymaže posledná známa dobrá konfigurácia súbory?

Video: Vymaže posledná známa dobrá konfigurácia súbory?
Video: 🚀 RUTUBE и ТОЧКА. Разработка РУТУБА за 5 часов *БЕЗ ВОДЫ* [Next / React / Nest / PostgreSQL / Redux] 2024, Smieť
Anonim

Posledná známa dobrá konfigurácia ukladá dôležitý systém a register zakaždým, keď vypnete počítač a systém Windows sa úspešne vypne. Ovplyvňuje iba systémové nastavenia a nevykonáva žiadne zmeny do vaše osobné údaje. V rovnakom ohľade vám to nepomôže zotaviť sa a odstránený súbor alebo poškodený ovládač.

Okrem toho, čo robí posledná známa dobrá konfigurácia?

Posledná známa dobrá konfigurácia , alebo skrátene LKGC, je spôsob, ako môžete spustiť Windows 7, ak máte problémy s jeho normálnym spustením. Posledná známa dobrá konfigurácia načíta ovládače a údaje databázy Registry, ktoré fungovali posledný keď ste úspešne spustili a vypli Windows 7.

Okrem toho, existuje posledná známa dobrá konfigurácia v systéme Windows 10? Posledná známa dobrá konfigurácia zaťaženie posledný pracovná verzia Windows . však to sa nahradí pri každom prihlásení a počítač, takže ak sa vyskytol problém, vyskúšajte túto možnosť PRED prihlásením a počítač znova. In Windows 8 a Windows 10 , posledný známy možnosť už nie je zahrnutá.

Ako v tejto súvislosti uložím poslednú známu dobrú konfiguráciu?

Hneď ako sa počítač prebudí k životu, stlačte a podržte kláves F8. Windows 7 zobrazí ponuku špeciálnych možností spustenia, ktoré si môžete vybrať. Pomocou klávesov so šípkou nahor a nadol presuňte zvýraznenie ponuky na Posledná známa dobrá konfigurácia (Advanced) a potom stlačte kláves Enter. Myš na tejto obrazovke nebude fungovať.

Čo sa načíta, ak zavediete systém do poslednej známej dobrej konfigurácie?

Bootovanie Windows do Posledná známa dobrá konfigurácia . “ Posledná známa dobrá konfigurácia “je možnosť obnovenia, ktorú spoločnosť Microsoft integruje do všetkých verzií systému Windows a je k dispozícii v časti Advanced Boot Ponuka možností a môcť byť cenným aktívom kedy pri pokuse o obnovenie počítača, ktorý nefunguje správne.

Odporúča: