Sú telefóny BlackBerry sledovateľné?
Sú telefóny BlackBerry sledovateľné?

Video: Sú telefóny BlackBerry sledovateľné?

Video: Sú telefóny BlackBerry sledovateľné?
Video: Стоит ли покупать новейший телефон BlackBerry? 2024, Smieť
Anonim

Všetky bunky telefónov môžu byť sledovaní políciou, ale ako niekto zdôraznil, zvyčajne to robia len pri závažných trestných činoch. Černice sú aj týmto spôsobom robustnejšie. Správca BES môže sledovať BB na svojom serveri a RIM môže sledovať BIS černice.

Je možné v súvislosti s tým sledovať telefóny BlackBerry?

Nájsť moje Blackberry nie je aplikácia ako Find my iPhone, ale Blackberry poskytuje aplikáciu s názvom Blackberry Chrániť nájsť a trať tvoj ostružina zariadenie. vy môcť použitie Blackberry chrániť, aby ste našli svoje ukradnuté telefón . vy môcť tiež ho môžete použiť na uzamknutie na diaľku spolu s hlasitým vyzváňaním v prípade, že by ste ho niekde stratili.

Následne je otázkou, čo je na telefónoch BlackBerry zvláštne? telefóny BlackBerry ťažiť z jedinej schránky, nazývanej BlackBerry Hub, ktorý konsoliduje správy zo všetkých vašich e-mailových účtov pomocou okamžitých správ a aktualizácií sociálnych sietí. Zvláda aj vaše telefón hovory, hlasové správy, textové správy a správy z prepracovaného BlackBerry Messenger.

Podobne sa môžete opýtať, sú telefóny BlackBerry bezpečné?

BlackBerry , ktorý bol vždy známy svojou ochranou, priniesol mnohé z bezpečnosť vylepšenia z ich starého operačného systému (BB10). Android keď urobili prechod. Výsledkom je najviac bezpečný Android smartphone na trhu a najlepšia voľba pre jednotlivcov, ktorí si uvedomujú súkromie.

Fungujú ešte staré telefóny BlackBerry?

Pre každého, kto lipne na svojom BlackBerry mobilné telefónov , máme dobré správy! BlackBerry oznámili, že sú stále podporujúce ich zariadenia BlackBerry OS do konca roka 2020. Blackberry áno snažiť sa čo najlepšie urobiť BB10 práca a dokonca aj s podporou aplikácií pre Android.

Odporúča: