Je SQL Server v súlade s ANSI?
Je SQL Server v súlade s ANSI?

Video: Je SQL Server v súlade s ANSI?

Video: Je SQL Server v súlade s ANSI?
Video: Как подключиться к Microsoft SQL Server в Microsoft Access 2024, Smieť
Anonim

Je to len čiastočne V súlade s ANSI . Najväčší rozdiel je operátor zreťazenia reťazcov, ktorý by mal byť || ale je + in SQL Server . Okrem toho v závislosti od porovnávania aktuálnej databázy nemusí spĺňať pravidlá rozlišovania malých a veľkých písmen vyžadované štandardom.

Je tu v súlade s T SQL ANSI?

SQL je základná ANSI štandard pre prístup k údajom v relačnej databáze. T - SQL je proprietárna forma SQL používa spoločnosť Microsoft SQL Server. Zahŕňa špeciálne funkcie ako cast, convert, date() atď., ktoré nie sú súčasťou ANSI štandardné.

Po druhé, aké sú štandardy SQL ANSI? SQL sa stal štandardom Amerického národného inštitútu pre normalizáciu (ANSI) v roku 1986 a Medzinárodnej organizácie pre normalizáciu ( ISO ) v roku 1987. Odvtedy bol štandard revidovaný, aby zahŕňal väčší súbor funkcií.

Následne si možno položiť otázku, čo je SQL v súlade s ANSI?

ANSI - Vyhovujúce databázy. Keď používate LOG MODE ANSI v príkaze CREATE DATABASE je databáza, ktorú vytvoríte ANSI - vyhovujúci databáza, ktorá je v súlade s ANSI /norma ISO pre SQL Jazyk. Všetky SQL výpisy sú automaticky obsiahnuté v transakciách.

Aké sú štandardy databázy?

Databázové štandardy a Postupy Normy sú bežné postupy, ktoré zabezpečujú konzistentnosť a účinnosť databázy prostredia, ako napr databázy konvencie pomenovania. Procedúry sú skripty, ktoré riadia procesy potrebné na spracovanie špecifických udalostí, ako je napríklad plán obnovy po havárii.

Odporúča: