Obsah:

Ako môžem nájsť svoj stratený fitbit inšpirovať?
Ako môžem nájsť svoj stratený fitbit inšpirovať?

Video: Ako môžem nájsť svoj stratený fitbit inšpirovať?

Video: Ako môžem nájsť svoj stratený fitbit inšpirovať?
Video: Я работаю в Страшном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, Smieť
Anonim

Ako to funguje a výhody

  1. Spustiť Fitbit Finder.
  2. Vidím tvoj fitbit v aplikácii. Ak ho nevidíte, presuňte sa do inej miestnosti a skúste to znova.
  3. Prejdite sa pomaly.
  4. Keď ste v okruhu niekoľkých metrov od Fitbit , stav sa zmení na najsilnejší a zvukové výzvy budú rýchlo pípať.
  5. Nájdite si svoje fitbit !

Existuje v tomto ohľade spôsob, ako nájsť stratený Fitbit?

Použite aplikáciu na sledovanie Bluetooth Aplikácie ako Nájsť môj Fitbit ( k dispozícii pre iPhone aj Android ), Fitbit Finder (iba iOS) a Bluetooth Finder ( Android ) sú aplikácie, ktoré používajú a Bluetooth signál z vášho Fitbit pomôcť ti lokalizujte to . ( Tam sú iní v a Apple App Store a Google Play Store.)

Po druhé, majú Fitbits sledovač? Viac ako 50 000 ľudí mať našli svoje stratené Sledovač Fitbit rýchlo pomocou funkcie Nájsť Fitbit aplikácie. Nájsť moje Fitbit aplikácia pre váš iPhone a Android telefón, iPad, tablet vám pomôže nájsť stratené Sledovač Fitbit v minútach. Nie dni. Aplikácia má viac ako 6 000 päťhviezdičkových recenzií a je zaradený medzi 25 najlepších aplikácií v Health & Fitness.

Navyše, môžete sledovať svoj Fitbit versa?

Použite Váš iPhone do Sledujte to Dole. Môžeš použite Nájsť môj iPhone do trať dole tvoj nesprávne umiestnený iPhone, ale čo Bluetooth zariadenia, ktoré neponúkajú podobnú funkciu, napr váš Fitbit ? Môžete sledovať že dolu aj s pomocou tvoj iPhone a trochu šťastia. Áno, našiel som môj Fitbit , ale vôbec nie tam, kde som očakával.

Ako ďaleko sa môže Fitbit synchronizovať?

Na počítačoch so systémom Windows 10 s portom USB môžete môcť automaticky synchronizácia zariadenia vo vašom dome alebo inom bezprostrednom priestore (približne 20 stôp): Zapojte dongle, ktorý je súčasťou balenia vášho zariadenia. V Fitbit v aplikácii, klepnite na kartu Dnes > váš profilový obrázok.

Odporúča: