Čo je cloud Oracle Product Hub?
Čo je cloud Oracle Product Hub?

Video: Čo je cloud Oracle Product Hub?

Video: Čo je cloud Oracle Product Hub?
Video: What's new and next for Oracle Cloud Infrastructure—Clay Magouyrk Keynote | CloudWorld 2022 2024, Smieť
Anonim

Oracle Product Hub Cloud . Oracle Product Hub Cloud je vaše dôveryhodné, nízkonákladové riešenie, ktoré spĺňa dnešné požiadavky na spoľahlivosť produkt majster, ktorý vám dáva silu produkt rozvoj, dodávateľský reťazec, ERP a viackanálové obchodné iniciatívy prostredníctvom osvedčených postupov produkt princípy správy kmeňových dát.

Vzhľadom na to, čo je Oracle Product Hub?

Oracle Product Hub . Oracle Product Hub je popredné riešenie na trhu, ktoré zákazníkom poskytuje nástroje na to. centralizovať všetko produkt informácie z heterogénnych systémov, čím sa vytvorí jeden produktový kanál. úložisko, ktoré možno využiť naprieč všetkými funkčnými oddeleniami.

Tiež viete, čo sú kmeňové dáta produktu? Kmeňové údaje produktu Zvládanie. Získavajte, spravujte a zdieľajte údaje o produkte v celom vašom podniku, aby poskytoval konzistentné, presné a včasné informácie systémom, ľuďom a obchodným partnerom.

Čo je to Oracle Customer Hub?

Oracle Customer Hub (UCM) je nakonfigurovaný na ukladanie čistého a jednotného profilu pre podnik zákazníka údajov. Oracle Customer Hub (UCM) je primárny produkt Master Data Applications a slúži ako príklad úloh konfigurácie a správy, ktoré sú zdokumentované v tejto príručke.

Čo sú kmeňové dáta v Oracle?

Oracle MDM: Hlavné dáta Zvládanie. " Hlavné dáta je konzistentný a jednotný súbor identifikátorov a rozšírených atribútov, ktoré popisujú hlavné entity podniku."

Odporúča: