Čo je cloudová služba Oracle bare metal?
Čo je cloudová služba Oracle bare metal?

Video: Čo je cloudová služba Oracle bare metal?

Video: Čo je cloudová služba Oracle bare metal?
Video: Gregory Chaitin: Complexity, Metabiology, Gödel, Cold Fusion 2024, Smieť
Anonim

Na veľmi vysokej úrovni, Cloud Oracle Bare Metal je zbierka cloudové služby navrhnuté tak, aby umožnili používateľovi vytvoriť prostredie schopné pracovať s aplikáciami, služby , databázy a ďalšie vo vysokej dostupnosti oblak ekosystému.

Pýtali ste sa tiež, čo je to cloudová služba typu bare metal?

Holý - kovový oblak je verejnosť cloudová služba v ktorej si zákazník prenajíma hardvérové prostriedky na diaľku služby poskytovateľa. Jednou z hlavných výhod holé - kovový oblak je flexibilita, ktorú poskytuje. The holý kov - oblak funguje dobre pre veľké dátové aplikácie alebo vysokotransakčné pracovné zaťaženia, ktoré netolerujú latenciu.

Aký hypervízor používa cloud Oracle? (OCI-C) Oracle Cloud Infrastructure Classic (Gen 1): OCI-C je založené na Nimbula Director, založené na Xene Hypervízor ktorý poskytuje Compute & Network (Shared & IP Networks) Poskytuje iba virtuálne stroje (zatiaľ čo OCI môcť poskytnúť aj holý kov)

Okrem toho, čo je výpočtová cloudová služba Oracle?

Oracle Cloud Infraštruktúra Výpočtová služba umožňuje vytvárať virtuálne stroje a inštancie Bare Metal, na ktorých môžete spúšťať svoje kritické aplikácie s vysokou dostupnosťou.

Ponúka Azure holý kov?

Táto nová služba, ktorá bola ohlásená na výročnej zákazníckej konferencii spoločnosti Dell, je plne spravovaná služba, ktorá umožňuje natívne spúšťať VMware Microsoft Azure . Toto je holý kov riešenie také, aké je ponúkol v prostredí Amazon AWS s VMware Cloud na AWS.

Odporúča: