Aký je účel serverovej metódy MapPath v asp net?
Aký je účel serverovej metódy MapPath v asp net?

Video: Aký je účel serverovej metódy MapPath v asp net?

Video: Aký je účel serverovej metódy MapPath v asp net?
Video: Замена входной двери в квартире. Переделка хрущевки от А до Я. #2 2024, Smieť
Anonim

Metóda ASP MapPath . The metóda MapPath mapuje zadanú cestu na fyzickú cestu. Poznámka: Toto metóda nemožno použiť v relácii. OnEnd a aplikácia.

Navyše, čo robí server MapPath?

MapPath vráti fyzické cesty a umiestnenia súborov. Pripomíname, že v ASP. NET vlnovka "~" označuje koreň virtuálnej cesty. Potrebujeme vlnovku, pretože inak ASP. NET môcť ''t zistiť, či cesta je absolútne alebo relatívne. Pozrime sa na niektoré virtuálne cesty a na to, čo môžu mapovať.

Následne je otázkou, čo je fyzická cesta a virtuálna cesta v asp sieti? Fyzická cesta . Toto je skutočné cesta súbor je umiestnený službou IIS. Virtuálna cesta . Toto je logické cesta na prístup k súboru, na ktorý sa odkazuje mimo priečinka aplikácie IIS.

Podobne sa kladie otázka, čo je to kombinovanie ciest?

Spája dva reťazce do a cesta . Skombinujte (String, String, String) Spája tri struny do a cesta . Skombinujte (String, String, String, String) Spája štyri struny do a cesta.

Čo je to cesta MAP?

MapPath určuje relatívne alebo virtuálne cesta do mapa do fyzického adresára. Server. MapPath (."") 1 vráti aktuálny fyzický adresár vykonávaného súboru (napr. aspx).

Odporúča: