Aké je použitie výnimky SAVE v Oracle?
Aké je použitie výnimky SAVE v Oracle?

Video: Aké je použitie výnimky SAVE v Oracle?

Video: Aké je použitie výnimky SAVE v Oracle?
Video: Meet the Medic 2024, Smieť
Anonim

Popis Pridať ULOŽIŤ VÝNIMKY klauzulu do vášho vyhlásenia FORALL, keď chcete PL/SQL runtime engine na vykonanie všetkých príkazov DML generovaných FORALL, aj keď jeden alebo viac z nich zlyhá s chybou. Ak ty použitie INDICES OF, budete musieť venovať určitú pozornosť tomu, aby ste našli cestu späť k urážlivému tvrdeniu.

Podobne, aké je použitie hromadného zberu v Oracle?

HROMADNÝ ZBER znižuje kontextové prepínače medzi SQL a PL/SQL a umožňuje nástroju SQL získať záznamy naraz. Oracle PL/SQL poskytuje funkciu načítania záznamov do objem namiesto načítania po jednom.

Tiež, čo je to hromadný zber a nejaké obmedzenia pri hromadnom zbere? Použitím HROMADNÝ ZBER klauzula v PL/SQL znamená nasledovné obmedzenia : Kolekcie by sa mali používať ako cieľové premenné uvedené v a HROMADNÝ ZBER doložka INTO. 4. Zložené ciele (napríklad objekty) nemožno použiť v a Pre funkciu s klauzulou RETURNING je hlásená chyba RETURNING INTO else.

Okrem toho, aká je hromadná výnimka Oracle?

Objem Operácie, ktoré sú dokončené odvtedy Oracle 9i PRE VŠETKÝCH výpis obsahuje voliteľné ULOŽIŤ VÝNIMKY doložka, ktorá umožňuje objem operácie na uloženie výnimkou informácie a pokračovať v spracovaní. Po dokončení operácie sa výnimkou informácie možno získať pomocou atribútu SQL%BULK_EXCEPTIONS.

Čo sú spúšťače v Oracle?

A spúšťač je pomenovaný PL/SQL blok uložený v Oracle Databáza a spustí sa automaticky, keď dôjde k spúšťacej udalosti. Napríklad, ak definujete a spúšťač ktorý sa spustí pred príkazom INSERT na stole zákazníkov, spúšťač spustí sa raz pred vložením nového riadku do tabuľky zákazníkov.

Odporúča: