Aké sú výnimky Save v Oracle?
Aké sú výnimky Save v Oracle?

Video: Aké sú výnimky Save v Oracle?

Video: Aké sú výnimky Save v Oracle?
Video: 6 PLSQL Performance Tuning | Oracle FORALL | Oracle FORALL SAVE EXCEPTIONS | Part5 2024, Smieť
Anonim

The ULOŽIŤ VÝNIMKY doložka zaznamená akékoľvek výnimkou počas hromadnej operácie a pokračujte v spracovaní.: PRE VŠETKÝCH PL SQL « Oracle PL / SQL . The ULOŽIŤ VÝNIMKY doložka zaznamená akékoľvek výnimkou počas hromadnej operácie a pokračujte v spracovaní.

Podobne sa môžete opýtať, aké je použitie výnimky SAVE v Oracle?

Popis Pridať ULOŽIŤ VÝNIMKY klauzulu do vášho vyhlásenia FORALL, keď chcete PL/SQL runtime engine na vykonanie všetkých príkazov DML generovaných FORALL, aj keď jeden alebo viac z nich zlyhá s chybou. Ak ty použitie INDICES OF, budete musieť venovať určitú pozornosť tomu, aby ste našli cestu späť k urážlivému tvrdeniu.

Okrem vyššie uvedeného, aký je rozdiel medzi hromadným zberom a hromadným viazaním v Oracle? Hromadný zber : je klauzula. sa používa na načítanie záznamov z kurzora. Pre všetkých : je VYHLÁSENIE. sa používa na dml operáciu načítaných záznamov. Telo PRE VŠETKÝCH je jeden príkaz DML -- INSERT, UPDATE alebo DELETE. INTO, FETCH INTO a RETURNING INTO.

Otázkou tiež je, aká je hromadná výnimka Oracle?

Objem Operácie, ktoré sú dokončené odvtedy Oracle 9i PRE VŠETKÝCH výpis obsahuje voliteľné ULOŽIŤ VÝNIMKY doložka, ktorá umožňuje objem operácie na uloženie výnimkou informácie a pokračovať v spracovaní. Po dokončení operácie sa výnimkou informácie možno získať pomocou atribútu SQL%BULK_EXCEPTIONS.

Aké je využitie hromadného zberu v Oracle?

HROMADNÝ ZBER znižuje kontextové prepínače medzi SQL a PL/SQL a umožňuje nástroju SQL získať záznamy naraz. Oracle PL/SQL poskytuje funkciu načítania záznamov do objem namiesto načítania po jednom.

Odporúča: