Čo je úložisko metadát SAS?
Čo je úložisko metadát SAS?

Video: Čo je úložisko metadát SAS?

Video: Čo je úložisko metadát SAS?
Video: SP04 Viewing Meta Data (that's data about data) - proc contents in SAS - what it provides 2024, Apríl
Anonim

O SAS Metadata Repository . A úložisko metadát je fyzické umiestnenie, v ktorom je súbor súvisiacich metaúdaje predmety sú uložené. sú požadované metaúdaje obchody pre Metadáta SAS servery. Každý metaúdaje server má jeden základ Úložisko ktorý sa predvolene vytvorí, keď je metaúdaje server je nakonfigurovaný.

Ľudia sa tiež pýtajú, čo sú metaúdaje SAS?

The Metadáta SAS Server je server pre viacerých používateľov, ktorý slúži metaúdaje z jedného alebo viacerých Metadáta SAS Úložiská do všetkých SAV Klientske aplikácie Intelligence Platform vo vašom prostredí. The Metadáta SAS Server umožňuje centralizované riadenie, takže všetci používatelia majú prístup ku konzistentným a presným údajom.

Po druhé, čo je server pracovného priestoru SAS? Servery SAS Workspace The server pracovného priestoru proces je vo vlastníctve klienta, ktorý ho vytvoril server žiadosť. Každý server pracovného priestoru proces umožňuje klientskym programom prístup SAV knižnice, vykonávať úlohy pomocou SAV jazyka a získajte výsledky.

Podobne, čo je server metadát?

A server metadát je centralizované úložisko, ktoré ukladá, spravuje a dodáva metaúdaje pre aplikácie SAS v rámci organizácie. Keďže ide o centrálnu inštanciu, všetci používatelia môžu profitovať z konzistentných údajov. Predvolený port pre server metadát je 8561.

Čo je architektúra SAS?

SAV Spravodajská platforma Architektúra je navrhnutý tak, aby efektívne pristupoval k veľkému množstvu údajov a zároveň poskytoval včasné informácie veľkému počtu používateľov súčasne. Toto architektúra sa ukázal ako vysoko efektívny pri vývoji a nasadzovaní podnikových aplikácií.

Odporúča: