Je Fiber k dispozícii na mojej adrese?
Je Fiber k dispozícii na mojej adrese?

Video: Je Fiber k dispozícii na mojej adrese?

Video: Je Fiber k dispozícii na mojej adrese?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Apríl
Anonim

Jednoduchý spôsob, ako zistiť, či môžete získať vláknina optické širokopásmové pripojenie tam, kde žijete, je použiť naše vláknina širokopásmový kontrolór. Všetko, čo budete musieť zadať, je vaše PSČ a my vám povieme, či ho môžete získať vláknina vo vašej oblasti.

Podobne sa možno pýtať, je Google Fiber k dispozícii v mojej oblasti?

Skontrolujte, či Google Fiber je k dispozícii v tvojom oblasť . Ak vaša adresa momentálne nespĺňa podmienky, môžete na stránke zadať svoju e-mailovú adresu a my vás budeme informovať o akejkoľvek budúcej aktivite oblasť.

Okrem toho, ako zistím, či mám optický internet? Ak máte optický sieťový terminál (ONT), ako je tento na vonkajšej strane tvoj umiestnenie, tvoj spojenie je vláknina - optika . Ak máte krabica sieťového rozhrania (NID), ako je jedna z týchto na vonkajšej strane tvoj umiestnenie, tvoj pripojenie je medené.

Ak vezmeme do úvahy túto skutočnosť, ako môžem získať vlákno vo svojom dome?

Vláknina -to-the-cabinet (FTTC) je najbežnejším nastavením pre vláknina širokopásmové pripojenie. Vláknina káble vedú z ústredne do skrine na vašej ulici, ktorá sa následne pripojí k vašej Domov cez starú medenú telefónnu linku.

Prečo Google Fiber zlyhal?

The Google Fiber tím uviedol experimentálne stavebné metódy používané v Louisville ako dôvod zlyhanie . Táto technika nasadenia, nazývaná "nanotrenching", bola povolená Google Fiber nasadiť vláknina pri vyššej rýchlosti a nižších nákladoch.

Odporúča: