Majú produkty Bose doživotnú záruku?
Majú produkty Bose doživotnú záruku?

Video: Majú produkty Bose doživotnú záruku?

Video: Majú produkty Bose doživotnú záruku?
Video: My CHEAP 997 Porsche 911 Turbo Gets An INSANE New Engine! 2024, Apríl
Anonim

The Bose ® Limited Záruka trvá jeden rok od dátumu zakúpenia elektroniky Produkty , systémy a komponenty napájaných reproduktorov, príslušenstvo a iné Produkty nie sú tu uvedené, pokiaľ to nie je uvedené v príručke majiteľa.

Ponúka teda Bose predĺženú záruku?

Bose ® Plán SoundProtection™ (produkty 300 – 499,99 USD) Všetky náklady na opravu a dopravu sú kryté, bez odpočítateľných alebo skrytých poplatkov. A ak vaša položka môcť Ak nebude opravený alebo vymenený, vrátime vám náklady na výmenu až do výšky krytia.

Následne vzniká otázka, ako môžem vrátiť produkt Bose? Návrat a produktu Ak ste si zakúpili a produktu na Bose .comand cítite, že to nie je pre vás to pravé, zavolajte na číslo 1-800-999-2673 a začnite vrátiť . Poznámka: Uistite sa, že ste získali číslo RMA a jasne ho napíšte na vonkajšiu stranu škatule.

Otázkou tiež je, či sa dajú slúchadlá Bose opraviť?

Bose je výrobca audia, ktorý ponúka dizajnové alebo in-ear štuple do uší. Niekedy korózia môcť vyskytovať sa medzi slúchadlá a zvukové zariadenie, na ktorom sa používajú. Jednoduchá oprava môcť vás ochráni pred výmenou slúchadlo nastaviť.

Majú produkty Bose medzinárodnú záruku?

Áno, oni robiť , ale odkladá sa z jednej krajiny do druhej. Pridanie tohto článku pre referenciu Limited Záruka Informácie. Ale ty môcť kontakt Bose alebo ich predajcov pre rovnaký vyhľadávač obchodov. Robte produkty Bose predávané v USA mať an medzinárodná záruka ?

Odporúča: