Obsah:

Ako otvorím naskenovaný dokument?
Ako otvorím naskenovaný dokument?

Video: Ako otvorím naskenovaný dokument?

Video: Ako otvorím naskenovaný dokument?
Video: Jak má klient naskenovat a poslat dokumenty? 2024, Smieť
Anonim

V ponuke Súbor kliknite na položku Otvorené . Nájdite dokument že vás naskenované a potom kliknite Otvorené . Po Microsoft Office Dokument Imaging beží, stlačte CTRL+A pre výber celého dokument a potom stlačte CTRL+C. Spustite program Microsoft Office Word.

Podobne sa pýta, ako otvorím naskenované dokumenty v programe Word?

Kroky

  1. Uistite sa, že naskenovaný dokument je uložený ako PDF. Microsoft Word dokáže rozpoznať a previesť naskenované súbory PDF do dokumentov programu Word bez potreby ďalšieho softvéru.
  2. Otvorte PDF vo Worde.
  3. Po zobrazení výzvy kliknite na tlačidlo OK.
  4. V prípade potreby povoľte úpravu súboru.
  5. Vyčistite dokument.
  6. Uložte dokument.

Tiež viete, môžete previesť naskenovaný PDF do Wordu? Otvorte a PDF súbor obsahujúci a naskenované obrázok v aplikácii Acrobat. Kliknite na položku Upraviť PDF nástroj na pravej table. Acrobat automaticky použije optické rozpoznávanie znakov( OCR ) do vášho dokumentu a skonvertuje ho na vašu plne upraviteľnú kópiu PDF . Vyberte Súbor > Uložiť ako a zadajte nový názov upraviteľného dokumentu.

Tiež vedieť, môžete naskenovať dokument a upraviť ho?

Optické rozpoznávanie znakov alebo OCR je rozšírená technológia, ktorá to umožňuje vy do skenovať dokumenty a premeňte ich na upraviteľnú softvérovú kópiu Dokumenty že môžeš potom ľahko upraviť . Ak vy mať vytlačenú kópiu a dokument a chcel by som byť schopný upraviť , môžete robiť pomocou Wordu.

Ako otvorím naskenované dokumenty v PDF?

Stlačte tlačidlo skenovať a potom v systéme Windows vyberte Adobe Acrobat zo zoznamu zaregistrovaných aplikácií. Potom v aplikácii Acrobat skenovať rozhranie, vyberte skener a a dokument prednastavené alebo vlastné skenovať . Komu skenovať papier dokument do PDF pomocou aplikácie Acrobat prejdite na položku Nástroje > Vytvoriť PDF.

Odporúča: