Ako používate tester obvodu sondy?
Ako používate tester obvodu sondy?

Video: Ako používate tester obvodu sondy?

Video: Ako používate tester obvodu sondy?
Video: ПРИЗРАКИ ПОКАЗАЛИ СЕБЯ ЧЕРЕЗ НЕЙРОСЕТИ / СУЩНОСТЬ ПРОНИКЛА В МОЮ КВАРТИРУ ИЗ ЗЕРКАЛА 2024, Apríl
Anonim

Komu použitie a tester napätia , dotknite sa jedného sonda k jednému vodiču alebo pripojeniu a druhému sonda na opačný vodič alebo spojenie.

Ako teda funguje tester obvodov?

Kontinuita tester robí to jednoducho a bezpečne s obvodov vypnutý. Má sondu, ktorá obsahuje batériu a žiarovku, a drôtené vedenie. Keď sa dotknete koncov akejkoľvek súvislej vodivej cesty, zvyčajne drôtu, sondou aj elektródou, a obvod bude dokončená a žiarovka sa rozsvieti.

Okrem vyššie uvedeného, ako testujete sondu? Jednoduchý spôsob, ako skontrolovať digitál sonda je vložiť ho do ľadovej vody a vriacej vody: • Hodnoty v ľadovej vode by mali byť medzi -1°C a 1°C. Hodnoty vo vriacej vode by mali byť medzi 99 °C a 101 °C.

Následne si možno položiť otázku, či sa výkonová sonda oplatí?

Výkonová sonda je jedným z najlepších nástrojov, na ktoré som kedy minul svoje peniaze. Pre majiteľa domu, ktorý potrebuje testovať elektrické veci len niekoľkokrát do roka, Výkonová sonda môže to byť prehnané, ale pre chlapíka, ktorý sa živí obchodom, je úspora času a jednoduché použitie, ktoré vám ponúka PP, dobré stálo to za to.

Ako funguje Power Probe?

POWER SONDA ZÁKLADNÉ. Ak existuje nejaké JEDNO elektrické náradie, ktoré vám poskytuje najlepšiu hodnotu pri riešení problémov s elektrickým pohonom v automobiloch, je to práve toto Výkonová sonda ZÁKLADNÉ. Ľahko aktivuje elektrické komponenty, zisťuje polaritu a kontinuitu obvodu, testuje vodiče na BAD uzemnenie a odpor Moc Feeds.

Odporúča: