Obsah:

Čo je správa napájania AHCI link?
Čo je správa napájania AHCI link?

Video: Čo je správa napájania AHCI link?

Video: Čo je správa napájania AHCI link?
Video: Экзамен в DMV. 15 ошибок. Авто-Словарь на английском. Ссылки внизу. 2024, Smieť
Anonim

Správa napájania AHCI Link je technika, kde je SATA AHCI radič vloží SATA odkaz na interný HDD a/alebo SSD disk na veľmi nízku úroveň moc režimu, keď je tam. Môžete použiť nasledujúce nastavenia: Nastavenie. Popis. Aktívne.

Okrem toho, čo je HIPM a Dipm?

SATA AHCI Link Power Management má dva typy správy – Host Initiated Link Power Management ( HIPM ) a Správa napájania odkazu iniciovaného zariadením ( DIPM ), ktoré poskytujú dva ďalšie stavy zariadenia, ktoré sú okrem existujúceho aktívneho stavu Čiastočné a Slumber.

Po druhé, čo je správa napájania SATA? Agresívny odkaz Správa napájania (ALPM) je a správa napájania protokol pre Advanced Host Controller Interface-kompatibilný (AHCI) Serial ATA ( SATA ) zariadenia, ako sú jednotky pevného disku a jednotky SSD.

Podobne, čo je správa napájania prepojeného štátu?

The Správa napájania stavu prepojenia je súčasťou PCI Express Active Správa napájania štátu (ASPM). The stav odkazu zariadenia PCIe sa skonvertuje z L0 (zapnuté) na L1 (vypnuté), keď je odkaz neprenáša údaje. Hardvér sa automaticky znova skonvertuje na L0, keď sú dostupné dáta na prenos cez odkaz.

Ako vypnem LPM?

Kroky na deaktiváciu LPM pomocou grafického rozhrania

  1. Otvorte Intel Rapid Storage Technology z ponuky Štart.
  2. Kliknite na Výkon.
  3. Kliknutím na tlačidlo Vypnúť zmeňte Správa napájania odkazu z Povolené na Vypnuté.

Odporúča: