Aký jazyk je SoapUI?
Aký jazyk je SoapUI?

Video: Aký jazyk je SoapUI?

Video: Aký jazyk je SoapUI?
Video: SHAMAN - Я РУССКИЙ (музыка и слова: SHAMAN) 2024, Septembra
Anonim

Groovy

Čo je teda SoapUI?

SoapUI je open-source aplikácia na testovanie webových služieb pre architektúry orientované na služby (SOA) a reprezentačné prenosy stavu (REST). Jeho funkcionalita zahŕňa kontrolu webových služieb, vyvolávanie, vývoj, simuláciu a zosmiešňovanie, funkčné testovanie, testovanie záťaže a zhody.

Tiež, prečo sa Groovy používa v SoapUI? Groovy Krok testu skriptu je zahrnutý pre vytvorenie vlastného skriptu na testovanie automatizácie SoapUI / Pro. To môže byť použité pre funkčné/zaťaženie/regresiu. Groovy je skriptovací jazyk, ktorý interne obsahuje všetky Java knižnice, takže všetky kľúčové slová a funkcie súvisiace s javou môžu byť použité v groovy skript priamo.

Ľudia sa tiež pýtajú, aký je rozdiel medzi SoapUI a Soapui pro?

API. Každý z týchto nástrojov okrem Secure má Pro verzií. The rozdiel medzi Pro a nie- Pro verzia je ako rozdiel medzi SoapUI Zadarmo a SoapUI Pro : a Pro verzia poskytuje viac funkcií, vytváranie testov je jednoduchšie Pro , atď.

Je nástrojom SoapUI automatizácie?

SoapUI je popredným svetovým funkčným Testovací nástroj pre SOAP a REST testovanie . Vďaka svojmu ľahko použiteľnému grafickému rozhraniu a funkciám podnikovej triedy SoapUI umožňuje ľahko a rýchlo vytvárať a spúšťať automatizované funkčné, regresné a záťažové testy.

Odporúča: