Ako funguje import v JavaScripte?
Ako funguje import v JavaScripte?

Video: Ako funguje import v JavaScripte?

Video: Ako funguje import v JavaScripte?
Video: Как работает Spring Boot и что такое auto-configuration. Магия? 2024, Smieť
Anonim

Statické importovať vyhlásenie sa používa importovať väzby, ktoré sú exportované iným modulom. Importované moduly sú v prísnom režime, či už ich ako také deklarujete alebo nie. The importovať príkaz nemožno použiť vo vložených skriptoch, pokiaľ takýto skript nemá príponu.

Ako týmto spôsobom funguje import JavaScript?

Import Javascriptu vyhlásenie je zvyknutý importovať väzby, ktoré sú exportovaný iným modulom. Ak máte veľmi zložitú aplikáciu a musíte prechádzať stovkami alebo tisíckami riadkov kódu, potom je ladenie alebo len pochopenie aplikácie oveľa ťažšie.

Okrem toho, čo je import a export v JavaScripte? The export pri vytváraní sa používa príkaz JavaScript moduly do export funkcie, objekty alebo primitívne hodnoty z modulu, aby ich mohli používať iné programy s importovať vyhlásenie. The export príkaz nemožno použiť vo vložených skriptoch.

Po druhé, môžem použiť import v JavaScripte?

Statické importovať vyhlásenie je použité do importovať väzby, ktoré sú exportované iným modulom. The importovať vyhlásenie nemôže byť použité vo vložených skriptoch, pokiaľ takýto skript nemá príponu. Nechýba ani funkčná dynamika importovať (), ktorý robí nevyžadujú skripty.

Ako fungujú moduly v JavaScripte?

A modul je len súbor. Jeden skript je jeden modul . Moduly sa môžu navzájom načítavať a používať špeciálne príkazy export a import do výmenná funkcia, volacie funkcie jedného modul z iného: exportujte premenné štítkov kľúčových slov a funkcie, ktoré by mal byť prístupné mimo prúdu modul.

Odporúča: