Čo je marketing s QR kódom?
Čo je marketing s QR kódom?

Video: Čo je marketing s QR kódom?

Video: Čo je marketing s QR kódom?
Video: Что такое QR-код и чем он отличается от штрих-кода? 2024, Smieť
Anonim

Tieto 2D maticové čiarové kódy sa nazývajú QR Kódy alebo Kódy rýchlej odozvy. Pre obchodníkov , QR kódy umožňujú, aby reklamy, brožúry, plagáty – dokonca aj oblečenie alebo billboardy – nasmerovali používateľov na mobilné vstupné stránky, ktoré obsahujú oveľa viac informácií a interaktivity, ako si môže dovoliť vytlačená stránka.

Ako sa v tejto súvislosti používajú QR kódy v marketingu?

Smerovanie zákazníkov na vstupnú stránku alebo web Zďaleka najbežnejšie použitie pre QR kódy je nasmerovať potenciálnych zákazníkov na konkrétnu vstupnú stránku alebo web. Záujemca jednoducho naskenuje príslušné QR kód na svojom telefóne alebo inom zariadení a privedie ich na webovú stránku podľa vlastného výberu.

Okrem toho, sú QR kódy v roku 2019 mŕtve? Hovorí sa to 2019 môže byť rok QR kódy , aj keď boli vyhlásené“ mŕtvy “Pred 5-6 rokmi.

Následne si možno položiť otázku, čo znamená QR kód?

QR kód (skrátene z Quick Response kód ) je ochranná známka pre typ maticového čiarového kódu (alebo dvojrozmerného čiarového kódu), ktorý bol prvýkrát navrhnutý v roku 1994 pre automobilový priemysel v Japonsku. Čiarový kód je strojovo čitateľný optický štítok, ktorý obsahuje informácie o položke, ku ktorej je pripojený.

Sú QR kódy zastarané?

[Aktualizované] Prečo je rok 2019 rokom QR kódy Napriek tomu, že existuje už niekoľko desaťročí, QR kódy sa nikdy nestal revolučnou marketingovou stratégiou, v ktorú podniky a marketéri dúfali. Stealth aktualizácia Apple, ktorá umožňuje QR kódy na skenovanie priamo cez aplikáciu fotoaparátu sa mení hra.

Odporúča: