Obsah:

Ako nájdem svoj predmostí v Active Directory?
Ako nájdem svoj predmostí v Active Directory?

Video: Ako nájdem svoj predmostí v Active Directory?

Video: Ako nájdem svoj predmostí v Active Directory?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Riešenie

  1. Otvorte replikáciu Monitor z nástrojov podpory (replmon.exe).
  2. Z ponuky vyberte Zobraziť → Možnosti.
  3. Na ľavej table kliknite pravým tlačidlom myši na položku Monitorované servery a vyberte možnosť Pridať monitorované Server .
  4. Použite možnosť Pridať monitorované Server Sprievodca pridaním a server na stránke, ktorú chcete nájsť predmostí server (s) pre.

Ľudia sa tiež pýtajú, čo je predmostí server v Active Directory?

A predmostí server je radič domény (DC), ktorý funguje ako primárna trasa Aktívny adresár ( AD ) presun údajov replikácie do az lokalít. Ak máte vo svojom lese viac ako jednu doménu, s najväčšou pravdepodobnosťou ich budete mať viac predmostí server.

Následne je otázkou, ako zmením svoj predmostí server? Riešenie

  1. Otvorte modul Active Directory Sites and Services.
  2. Na ľavej table rozbaľte Lokality, rozbaľte lokalitu, kde sa nachádza server, ktorý chcete nastaviť ako predmostí, a rozbaľte kontajner Servery.
  3. Kliknite pravým tlačidlom myši na server, ktorý chcete nastaviť ako predmostí, a vyberte Vlastnosti.

V súvislosti s tým, ako sa vyberá server predmostí?

Nominovať a server ako predmostí server , spustite modul Active Directory Sites and Services MMC. ( Vyberte Programy, Nástroje na správu, Lokality a služby Active Directory z ponuky Štart.) Rozbaľte vetvu Lokality. Rozbaľte stránku obsahujúcu server , a vyberte a servery kontajner.

Čo je Kontrola konzistencie znalostí?

The Kontrola konzistencie znalostí (KCC) je komponent systému Microsoft Windows 2000 a Microsoft Windows Server 2003, ktorý automaticky generuje a udržiava topológiu replikácie v rámci lokality a medzi lokalitami. Môžete zakázať automatické generovanie správy topológie v rámci lokality alebo medzi lokalitami, prípadne oboje.

Odporúča: