Je IntelliJ Community Edition zadarmo?
Je IntelliJ Community Edition zadarmo?

Video: Je IntelliJ Community Edition zadarmo?

Video: Je IntelliJ Community Edition zadarmo?
Video: Get a Free License for IntelliJ IDEA Ultimate and all JetBrains Products for Students and Teachers 2024, Smieť
Anonim

Od verzia 9.0, IntelliJ IDEA sa poskytuje v dvoch vydaniach : Komunitné vydanie : opensource a dostupné zadarmo poplatku. The Community Edition je krytý licenciou Apache 2.0 a je zostavený spolu s otvoreným komunity okolo prúdové mozgy .org.

Okrem toho, je IntelliJ Community Edition zadarmo na komerčné použitie?

IntelliJ IDEA Community Edition je a zadarmo a open-source vydanie z IntelliJ IDEA , komerčné Java IDE od JetBrains . Vydanie IntelliJ IDEACommunity poskytuje všetky nástroje, ktoré potrebujete pre Java, Groovy, Kotlin, Scala a Android.

Okrem toho, je IntelliJ open source? IntelliJ IDEA Community Edition je možné stiahnuť bezplatne a je otvorené za príspevky členov komunity. Produkt je postavený na vrchu IntelliJ Platforma, ktorá je plne open source . Tieto produkty sú tiež postavené na vrchole Open source IntelliJ Plošina.

Len tak, je nápad IntelliJ zadarmo?

IntelliJIDEA je integrované vývojové prostredie Java (IDE) pre vývoj počítačového softvéru. Je vyvinutý spoločnosťou JetBrains (predtým známy ako IntelliJ ) a je k dispozícii ako licencovaná komunitná edícia Apache 2 a vo vlastnej komerčnej edícii.

Existuje bezplatná verzia CLion?

CLion je komerčný produkt postavený na našej vlastnej platforme IntelliJ s otvoreným zdrojom. Rovnako ako všetky ostatné produkty JetBrains, CLion má rôzne možnosti licencovania, vrátane zadarmo a platených. Študenti a open source projekty sa kvalifikujú zadarmo licencií. CLion je tiež k dispozícii ako súčasť balíka Všetky produkty.

Odporúča: