Obsah:

Čo je to povolená listina Facebooku?
Čo je to povolená listina Facebooku?

Video: Čo je to povolená listina Facebooku?

Video: Čo je to povolená listina Facebooku?
Video: Что может таблетка для посудомоечной машины/Бытовые советы 2024, Smieť
Anonim

Tajomstvo Whitelist Chráni Top Facebook Nástroje na správu stránok zo skrytých príspevkov v informačných kanáloch. Už sme sa to naučili Facebook zachováva tajomstvo whitelist spoločností, ktoré sú oslobodené od povinnosti zverejňovať obsah prostredníctvom svojich vydavateľov konsolidovaný medzi rôznymi klientmi stránok a klientov.

Podobne sa ľudia pýtajú, ako môžem pridať doménu na bielu listinu na Facebooku?

Krok 3: Pridajte názov svojej domény na bielu listinu na svojej stránke Facebook

  1. Kliknite na kartu Nastavenia na svojej stránke Facebook a prejdite do sekcie Platforma Messenger a pridajte svoju doménu na bielu listinu.
  2. Posúvajte sa nadol, kým nenájdete sekciu Whitelisted Domains.

Okrem toho, čo je twitter whitelist? Pridanie Twitteru na bielu listinu teraz vám umožňuje propagovať tweety iných ľudí. Je to zaujímavá funkcia a je užitočná hlavne z hľadiska PR a propagácie značky. Ak hľadáte zviditeľnenie značky, môžete propagovať tweet od celebrity alebo veľvyslanca, ktorý hovorí o vašom produkte alebo značke.

Tiež vedieť, čo je whitelisting v sieti?

A whitelist je zoznam položiek, ktorým je udelený prístup k určitému systému alebo protokolu. Keď whitelist je zakázaný prístup všetkým entitám okrem tých, ktoré sú zahrnuté v whitelist . A siete správca môže nakonfigurovať bránu firewall pomocou a whitelist ktorý umožňuje prístup iba špecifickým IP adresám siete.

Aká je IP adresa Facebooku?

Blokovať Facebook Prístup 66.220.144.0 – 66.220.159.255. 69.63.176.0 – 69.63.191.255. 204.15.20.0 – 204.15.23.255.

Odporúča: