Aký dobrý je fotoaparát iPhone XS Max?
Aký dobrý je fotoaparát iPhone XS Max?

Video: Aký dobrý je fotoaparát iPhone XS Max?

Video: Aký dobrý je fotoaparát iPhone XS Max?
Video: Какой iPhone выбрать в 2021? Стоит ли ждать iPhone 12s? 2024, Apríl
Anonim

Okrem zachytenia skvelé obrázok kvalitu v jasnom svetle, Fotoaparát iPhone XS Max je tiež veľmi spoľahlivý, dôsledne zachytáva dobre výsledky jeden po druhom. Detail je dobre v jasnom svetle, ale zreteľne klesá v slabšom svetle, kde môžeme vidieť aj mierne zvýšené úrovne jasového šumu.

Je tiež fotoaparát iPhone XS Max lepší?

iPhone XS Max – fotoaparát . Sú tam tri kamery na iPhone XS Max . Dvojitá zadná časť kamery zostávajú na 12 megapixeloch a stále sú f/1,8 pre širokouhlý objektív a f/2,4 pre teleobjektív. Tieto pixely sú však oveľa väčšie a hlbšie, čo umožňuje viac svetlo do snímača.

Navyše, oplatí sa kúpiť iPhone XS Max? The iPhone XS je cenovo dostupnejší ako iPhone XS Max . Cena je pravdepodobne najväčším hľadiskom pre väčšinu ľudí iPhone XS má lepšiu hodnotu v porovnaní s iPhone XS Max . The iPhone XS Max začína na 1 099 USD za 64 GB úložného priestoru, ale môže stáť až 1 449 USD za 512 GB úložného priestoru.

Tiež vedieť, aký dobrý je fotoaparát iPhone XS?

Nie je žiadnym tajomstvom, že Apple dáva vynikajúce kamery na svojich smartfónoch a hoci XS Zdá sa, že má rovnakého hlavného chňapača ako minulý rok iPhone X, niekoľko zmysluplných vylepšení prispieva k výraznému nárastu výkonu a kvalitu . Zaujme dvojica 12-megapixelových snímačov, oba s optickou stabilizáciou obrazu (OIS).

Ktorý iPhone má najlepšiu výdrž batérie?

Apple hovorí iPhone 11 Pro by sa mal nabíjať o štyri hodiny dlhšie ako jeho predchodca iPhone XS. The iPhone 11 Pro Max by mal dostať o päť hodín viac ako ten iPhone XS Max. A iPhone 11 by sa mal nabíjať o hodinu viac ako iPhone XR, ktorý bol predtým najlepší iPhone k dnešnému dňu z hľadiska životnosť batérie.

Odporúča: