Čo sú mikroslužby v AWS?
Čo sú mikroslužby v AWS?

Video: Čo sú mikroslužby v AWS?

Video: Čo sú mikroslužby v AWS?
Video: Microservices Explained in 5 Minutes 2024, Smieť
Anonim

Mikroslužby sú architektonický a organizačný prístup k vývoju softvéru s cieľom urýchliť cykly nasadenia, podporiť inovácie a vlastníctvo, zlepšiť udržiavateľnosť a škálovateľnosť softvérových aplikácií a rozšíriť organizácie dodávajúce softvér a služby pomocou agilného prístupu, ktorý pomáha tímom

Čo je teda Microservices AWS?

Mikroslužby sú architektonický a organizačný prístup k vývoju softvéru, kde sa softvér skladá z malých nezávislých služieb, ktoré komunikujú cez dobre definované API. Tieto služby vlastnia malé samostatné tímy.

Podobne, čo znamená mikroslužby? Mikroslužby sú technikou vývoja softvéru - variantom štrukturálneho štýlu architektúry orientovanej na služby (SOA), ktorá usporiada aplikáciu ako kolekciu voľne spojených služieb. V mikroslužby architektúra, služby sú jemné a protokoly sú ľahké.

Berúc do úvahy toto, používa Amazon Microservices?

Netflix, eBay, Amazon , Forward, Twitter, PayPal, Gilt, Bluemix, Soundcloud, The Guardian a mnohé ďalšie rozsiahle webové stránky a aplikácie sa vyvinuli z monolitických na mikroslužby architektúra.

Ako spustím mikroslužbu v AWS?

  1. Krok 1: Presuňte existujúcu aplikáciu Java Spring do kontajnera nasadeného pomocou Amazon ECS. Najprv presuňte existujúcu monolitnú aplikáciu do kontajnera a nasaďte ju pomocou Amazon ECS.
  2. Krok 2: Konverzia monolitu na mikroslužby bežiace na Amazon ECS. Druhým krokom je premena monolitu na mikroslužby.

Odporúča: