Obsah:

Ako vytvoríte tímový kanál?
Ako vytvoríte tímový kanál?

Video: Ako vytvoríte tímový kanál?

Video: Ako vytvoríte tímový kanál?
Video: ЗАМОРОЗЬТЕ КОСТИ И ВАРИТЕ 6 ЧАСОВ! Рецепт который изменит вашу жизнь! 2024, Apríl
Anonim

Komu vytvoriť štandard kanál , začnite v tím zoznam. Nájsť tím meno a kliknite na Ďalšie možnosti > Pridať kanál . Môžete tiež kliknúť na Spravovať tím a pridajte a kanál v Kanály tab. Môžeš vytvoriť až 200 kanálov počas života a tím.

Tiež, ako vytvoríte tím v tímoch spoločnosti Microsoft?

Na ľavej strane Tímy , kliknite Tímy , v spodnej časti tímov kliknite na Pripojiť alebo vytvoriť a tím a potom kliknite Vytvorte nový tím . Akonáhle ste vytvorili tím , pozvite ľudí, aby sa k nemu pripojili. Môžete pridať jednotlivých používateľov, skupiny a dokonca celé skupiny kontaktov (predtým známe ako „distribučné zoznamy“).

Tiež viete, môžete vytvoriť súkromný kanál v tímoch spoločnosti Microsoft? Vytvorte súkromný kanál v Tímy . my momentálne nemajú súkromné kanály , ale my pracujem na tom. Komu uchovávať veci súkromné medzitým, môžete vytvoriť nový tím a pozvať vybranejšie publikum.

Tiež viete, ako vytvoríte tím?

Vytvorte tím

  1. Vyberte možnosť Pripojiť sa alebo vytvoriť tím.
  2. Ak chcete vytvoriť nový tím, vyberte položku Vytvoriť tím.
  3. Pomenujte tím a ak chcete, pridajte krátky popis.
  4. V predvolenom nastavení je váš tím súkromný, čo znamená, že do tímu budete musieť pridať ľudí alebo skupiny, ktoré chcete.
  5. Pridať členov.

Čo je tímový kanál?

V Microsofte Tímy , tímov sú skupiny ľudí, ktorí sa stretávajú kvôli práci, projektom alebo spoločným záujmom. Tímy sú tvorené z kanálov . Každý kanál je postavený na téme, ako napríklad „ Tím Udalosti, “názov oddelenia alebo len tak pre zábavu. Kanály sú miestom, kde sa stretávate, vediete rozhovory a pracujete na súboroch.

Odporúča: