Čo je injekcia závislosti v SQL?
Čo je injekcia závislosti v SQL?

Video: Čo je injekcia závislosti v SQL?

Video: Čo je injekcia závislosti v SQL?
Video: 30 глупых вопросов Data Engineer [Карьера в IT] 2024, Smieť
Anonim

Táto operácia sa nazýva Injekcia závislosti : všetky informácie, od ktorých závisí programová jednotka injekčne . The injekčne trieda má č závislosti už na žiadnom externom objekte, ani na kolekciu centrálnych konštánt, ani na konfiguračný súbor. DI by uľahčilo opätovné použitie kódu v rôznych prostrediach.

Navyše, čo je injekcia závislosti na serveri SQL Server?

Injekcia závislosti (DI) je softvérový návrhový vzor, ktorý nám umožňuje vyvíjať voľne viazaný kód. DI vám umožňuje lepšie spravovať budúce zmeny kódu a inú zložitosť.

aká je definícia injekcie závislosti v MVC? Injekcia závislosti je technika na oddelenie tvorby závislosti z uvažovanej hlavnej triedy. Pomocou DI vy vstreknúť objekty potrebné pre triedu typicky cez a konštruktér . Tento článok ilustroval, ako možno použiť DI v ASP. NET MVC ovládače.

Čo sa týka tohto, na čo slúži injekcia závislosti?

Injekcia závislosti je programovacia technika, ktorá robí triedu nezávislou od nej závislosti . Ich cieľom je tiež znížiť frekvenciu, s akou musíte zmeniť triedu. Injekcia závislosti podporuje tieto ciele oddelením tvorby použitie objektu.

Čo je injekcia závislosti s príkladom?

V softvérovom inžinierstve, injekcia závislosti je technika, pri ktorej jeden objekt dodáva závislosti iného objektu. A závislosť “je objekt, ktorý možno použiť napr príklad ako službu. Namiesto toho, aby klient špecifikoval, ktorú službu bude používať, niečo klientovi povie, akú službu má použiť.

Odporúča: