Obsah:

Čo je model softvérovej architektúry?
Čo je model softvérovej architektúry?

Video: Čo je model softvérovej architektúry?

Video: Čo je model softvérovej architektúry?
Video: Буэнос-Айрес - Невероятно яркая и душевная столица Аргентины. Гостеприимная и легкая для иммиграции 2024, Apríl
Anonim

An architektonický model (v softvér ) je bohatý a presný diagram vytvorený pomocou dostupných štandardov, v ktorom je prvoradým cieľom ilustrovať špecifický súbor kompromisov, ktoré sú vlastné štruktúru a návrh systému alebo ekosystému.

Tiež viete, aká je najlepšia softvérová architektúra?

5 najlepších modelov softvérovej architektúry: Ako urobiť správnu voľbu

  • Vrstvená (n-vrstvová) architektúra.
  • Architektúra riadená udalosťami.
  • Architektúra mikrojadra.
  • Architektúra mikroslužieb.
  • Vesmírna architektúra.

Možno sa tiež opýtať, čo je to schéma softvérovej architektúry? Diagram softvérovej architektúry Architektúra softvéru Dizajn je zásadným krokom pre softvér a vývojári aplikácií opísať zákl softvér štruktúru oddelením funkčných oblastí do vrstiev. Zobrazuje ako typický softvér systém môže interagovať so svojimi používateľmi, externými systémami, zdrojmi údajov a službami.

čo je model štruktúry softvéru?

Štrukturálne modely z softvér zobraziť organizáciu systému z hľadiska komponentov, ktoré tento systém tvoria, a ich vzťahov. Štrukturálne modely môžu byť statické modelov , ktoré ukazujú štruktúru systému alebo dynamické modelov , ktoré zobrazujú organizáciu systému pri jeho vykonávaní.

Ako vysvetľujete softvérovú architektúru?

Architektúra softvéru je definovanie a štruktúrovanie riešenia, ktoré spĺňa technické a prevádzkové požiadavky. Architektúra softvéru optimalizuje atribúty zahŕňajúce sériu rozhodnutí, ako je bezpečnosť, výkon a spravovateľnosť.

Odporúča: