Aké je použitie Wsgi PY v Django?
Aké je použitie Wsgi PY v Django?

Video: Aké je použitie Wsgi PY v Django?

Video: Aké je použitie Wsgi PY v Django?
Video: Технологические стеки — информатика для бизнес-лидеров, 2016 г. 2024, Apríl
Anonim

Bežne sa poskytuje ako objekt s názvom aplikácia v a Python modul prístupný pre server. Príkaz startproject vytvorí súbor /wsgi.py, ktorý obsahuje takúto volateľnú aplikáciu. Používa ho vývojový server Django, ako aj produkčné nasadenia WSGI.

Tiež, čo je WSGI py súbor?

Pod Django, Flask, Bottle a všetky ostatné Python webový rámec, leží Web Server Gateway Interface, príp WSGI v skratke. WSGI je do Python čo sú servlety pre Javu – spoločná špecifikácia pre webové servery, ktorá umožňuje interakciu rôznych webových serverov a aplikačných rámcov na základe spoločného API.

Okrem toho, ako funguje server WSGI? a WSGI application je len volateľný objekt, ktorý prechádza do prostredia – diktát, ktorý obsahuje údaje požiadavky a funkcia start_response, ktorá sa volá na začatie odosielania odpovede. Ak chcete odoslať údaje na server všetko, čo musíte urobiť, je zavolať start_response a vrátiť iterovateľné.

Tiež sa pýtate, na čo sa používa WSGI?

Účel. WSGI je skratka pre „Web Server Gateway Interface“. to je zvyknutý posielať požiadavky z webového servera (ako je Apache alebo NGINX) do backendovej webovej aplikácie alebo rámca Python. Odtiaľ sa odpovede posielajú späť na webový server, aby odpovedali žiadateľovi.

Aký webový server používa Django?

Django možno spustiť v spojení s Apache , Nginx pomocou WSGI, Gunicorn alebo Cherokee pomocou flup (a Python modul). Django tiež obsahuje možnosť spustiť FastCGI server, čo umožňuje použitie za akýmkoľvek webovým serverom, ktorý podporuje FastCGI, ako je Lighttpd alebo Hiawatha.

Odporúča: