Obsah:

Môžem zavolať do Mexika s MetroPCS?
Môžem zavolať do Mexika s MetroPCS?

Video: Môžem zavolať do Mexika s MetroPCS?

Video: Môžem zavolať do Mexika s MetroPCS?
Video: How To Make Phone Calls With Amazon Alexa Devices 2024, Smieť
Anonim

MetroPCS zákazníkov s programom základnej sadzby 40 USD alebo vyšším môcť pridať Mexiko Neobmedzene na MetroPCS obchodoch alebo online. Zatiaľ čo v USA, zákazníci bude získajte neobmedzený prenos z mobilu na mobil a pevnú linku hovory do Mexiko a neobmedzené posielanie SMS správ Mexiko.

Môžem v tejto súvislosti používať Metro PCS medzinárodne?

MetroPCS áno neprevádzkovať medzinárodne , ale spolupracuje s inými telefónnymi službami. Váš poskytovateľ služieb môcť poskytnúť dodatočné informácie o roamingu počas cestovania. Pre viac informácií o použitím váš telefón v konkrétnej krajine, kontaktujte MetroPCS.

Okrem toho, môže Metro PCS prijímať hovory z väzenia? Hoci MetroPCS áno nedovoliť zbierať hovory byť prijaté na svojich telefónoch, hovor - je k dispozícii preposielanie, ktoré smeruje zber hovory do iného riadku. Presmerovať hovory umiestnení do vášho MetroPCS telefón na pevnú linku, aby ste prijali vyzdvihnutie hovory.

Okrem toho, spoplatňuje MetroPCS medzinárodné textové správy?

Služba Metro 10 Global Voice 100 Minutes: 10 USD Global Voice 100 Minutes vyžaduje tarifný plán 30 USD alebo vyšší. 10 $ Global Voice 100 minút medzinárodné telefónne hovory a neobmedzené text správy sú obmedzené na vybrané krajiny, destinácie, technológie a operátorov, ktoré sa môžu zmeniť bez upozornenia.

Ako uskutočním medzinárodné hovory s Metro PCS?

Pri vytáčaní z USA:

  1. Ak chcete volať na pevné linky, vytočte 011+ 52 + predvoľbu + telefónne číslo.
  2. Ak chcete volať na mobilné telefóny, vytočte 011 + 521 + predvoľbu + číslo.

Odporúča: