Ako nájdem svoje štatistiky aplikácií na portáli Azure?
Ako nájdem svoje štatistiky aplikácií na portáli Azure?

Video: Ako nájdem svoje štatistiky aplikácií na portáli Azure?

Video: Ako nájdem svoje štatistiky aplikácií na portáli Azure?
Video: Webinář s Lukášem Okálem z Microsoftu: Jak na moderní a bezpečnou spolupráci, 12. 4. 2022 2024, Smieť
Anonim

Kliknite pravým tlačidlom myši na projekt MyHealth. Web v Prieskumníkovi riešení a vyberte Aplikačné štatistiky | Vyhľadajte telemetriu relácie ladenia. Toto vyhliadka zobrazuje telemetriu vygenerovanú na strane vášho servera aplikácie . Experimentujte s filtrami a kliknutím na ľubovoľnú udalosť zobrazíte ďalšie podrobnosti.

Ako môžem týmto spôsobom používať prehľady aplikácií na portáli Azure?

Otvor tvoj Aplikačné štatistiky zdroj. Buď sa prihláste do Azure portál a nájdite ho tam, alebo vyberte Prieskumník riešení > Pripojené služby > kliknite pravým tlačidlom myši Aplikačné štatistiky > Otvoriť Portál Application Insights a nech ťa to tam vezme. The portál otvorí sa na pohľade na telemetriu z vášho aplikácie.

Čo je to telemetria v prehľadoch aplikácií Azure? Azure Application Insights posiela telemetria z vášho webu aplikácie k Azure portál, aby ste mohli analyzovať výkon a používanie svojho aplikácie . The telemetria model je štandardizovaný tak, aby bolo možné vytvárať platformovo a jazykovo nezávislé monitorovanie.

Následne si možno položiť otázku, ako získam prístup k prehľadom aplikácií?

Rozbaľte priečinok Connected Services (ikona cloudu a zástrčky) v Prieskumníkovi riešení a potom kliknite pravým tlačidlom myši na Aplikačné štatistiky priečinok a kliknite na Otvoriť Aplikačné štatistiky Portál. Vidíte nejaké informácie o svojom aplikácie a rôzne možnosti.

Môžem používať prehľady aplikácií bez Azure?

1 odpoveď. Podporuje to Aplikačné štatistiky ako vstupy a výstupy ako ElasticSearch, akýkoľvek Http atď. Takže vy mohol hostiteľ ES lokálne/on-prem, použite Application Insights SDK na zhromažďovanie údajov, ich odoslanie do Eventflow a ich odoslanie do lokálneho/on-prem ES klastra.

Odporúča: